Close sidebar
Close sidebar

Marea durere a mamei Madalinei Manole! Stia ca e bolnava grav, dar isi dorea sa mai traiasca pana in vara! A murit cu inca o dorinta neimplinita

De mai bine de 6 ani, Eugenia Manole traieste cu o mare durere in suflet, amaraciune care i-a mancat sanatatea. Femeia a crezut tot timpul ca vinovat de moartea fetei ei, cantareata Madalina Manole a fost sotul acesteia, Petru Mircea.

C.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Dupa ani in cate s-a razboit prin tribunale cu sotul Madalinei, Eugenia Manole isi pierduse orice speranta ca va afla adevarul despre moartea fiicei sale. Din iulie 2010, atunci cand Madalina a murit, batrana isi impartea ziua intre cimitir si treburile de acasa.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

In ultimul an insa, starea sanatatii s-a inrautatit si Eugenia Manole parca presimtea ca sfaristul ii este aproape. In urma cu ceva timp ne povestea ca mai are o singura dorinta. “Nu mai pot sa sper, sa ma bucur.

In sase ani de atata suferinta, a murit si speranta in mine. Viata mea de sase ani se desfasoara in acelasi ritm: acasa si la cimitir. Parca am facut un contract cu cimitirul, acolo mi-am petrecut ultimii sase ani. Singura mea dorinta este ca Dumnezeu sa ma tina sanatoasa sa pot sa fac parastasul de 7 ani. Apoi, pot sa ma duc linistita ca i-am facut datinile”, ne-a povestit Eugenia Manole.

Din pacate, nici aceasta dorinta nu a apucat sa si-o indeplineasca. Batrana a murit sambata noaptea, la un spital din Ploiesti. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI