Close sidebar
Close sidebar

Marele actor Ray Liotta a murit în somn

Ray Liotta a murit. Momente de șoc la Hollywood. Marele actor Ray Liotta, devenit legendar după rolurile din filmele cu mafioți gen "Băieți buni" și nu numai, a murit în timpul somnului, transmite presa internațională.

Sorin Negru,

Ray Liotta a murit

[Sursa foto: Pixabay]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Marele actor de la Hollywood Ray Liotta, cunoscut pentru rolurile sale din filme precum Goodfellas, Field Of Dreams și Something Wild, a murit la vârsta de 67 de ani, informează Huffington Post.

Citeste si: Fetiță de 10 ani, spulberată de o șoferiță

Potrivit publicației Deadline, Ray Liotta a murit în somn, în timp ce se afla în Republica Dominicană, unde lucra la viitorul film "Ape periculoase".

Ray Liotta a murit în Republica Dominicană

După divorțul de prima soție, Ray Liotta era logodit din anul 2020 cu Jacy Nittolo.

Rau Liotta avea o fiică, Karsen Liotta.

Ray Liotta și-a obținut faima interpretând rolul lui Ray Sinclair în filmul Something Wild din 1986, pentru care a primit o nominalizare la Globul de Aur.

Cele mai recente roluri ale sale au fost în filmele Marriage Story și continuarea la Sopranos, "The Many Saints of Newark".

Ray Liotta, roluri legendare la Hollywood

Raymond Allen „Ray” Liotta (n. 18 decembrie 1954 Newark, New Jersey SUA) a câștigat Premiul Emmy și a fost nominalizat la Globul de Aur. Este cunoscut mai ales pentru rolurile din Băieți buni (Goodfellas), "Terenul de baseball" (Field of Dreams) sau Tommy Vercetti din jocul video Grand Theft Auto: Vice City.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: Marele actor Valentin Uritescu, dus de urgență la spital

Ray a spus că știa că a fost adoptat în copilărie și a făcut un reportaj despre asta pentru grădiniță. El și-a localizat mama biologică în anii 2000.

Părinții lui erau de origine italiană și scoțiană.

După cercetări și discuții cu mama sa biologică, a aflat că face parte din Scoția. Are un frate vitreg, cinci surori vitrege și o soră plină.

În 1978 a absolvit și Universitatea din Miami, unde a absolvit artele plastice și a studiat actoria cu Robert „Buckets” Lowery. Ray a jucat în musical-uri precum Cabaret, Dames at Sea, Oklahoma și Sound of Music, în timpul facultății, în special în primul său an de studii de actorie.

Goodfellas este un film cu mafioți din anul 1990 regizat de Martin Scorsese. Filmul este o adaptare a cărții de non-ficțiune Wiseguy din 1985 de Nicholas Pileggi, care a co-scris scenariul cu Scorsese.

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Filmul în care Ray Liotta a jucat un rol principal se bazează pe povestea creșterii și căderii asociatului mafiei Henry Hill și a prietenilor și familiei sale din 1955 până în 1980.

Scorsese a intitulat inițial filmul Wise Guy și a amânat realizarea acestuia; mai târziu, el și Pileggi au schimbat titlul în Goodfellas.

Pentru a se pregăti pentru rolurile lor din film, Robert De Niro, Joe Pesci și Ray Liotta au vorbit adesea cu Pileggi, care a împărtășit materialul de cercetare rămas de la scrierea cărții. 

Ray Liotta, deces neașteptat, în timp ce dormea

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI