Margherita de la Clejani. Mai precis ea și presupusul iubit ar fi lovit maimuța de companie cu care se afișează tânăra. Și Garda de Mediu face verificări.

De multă vreme, Margherita nu se mai deslipește de maimuța pe care anii trecuți Viorica de la Clejani o îngrijea ca pe un copil...

Tot Baby Glamour i-a ținut companiei Margăi și atunci când a provocat accidentul, dar și când hoinărea pe străzi cu presuspul iubit.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Urlete de durere la înmormântarea lui Cristian, tânărul luat de viitură în Italia! Imagini copleșitoare- wowbiz.ro

Margherita de la Clejani

Citeste si: VIDEO| Margherita, victima anturajului: "Fiica mea este vânată de oameni dubioși!"

Margherita de la Clejani. De altfel, un gest violent al tânărului le aduce acum Clejanilor alte necazuri după ce individul a bruscat și a lovit maimuța. Cei care luptă pentru protecția animalelor au făcut plângeri la poliţie, iar poliţiştii au anunțat că au deschis deja un dosar penal.

”Am trimis o sesizare poliţiei naţionale pentru că lovirea de animale se încadrează la rele tratamente şi maltratare.

Am făcut de asemenea o sesizare la Garda de Mediu pentru a verifica dacă proprietarii acelui animal au documentaţia de provenienţă a acelui animal”, spune Tudor Ionescu, consilier general Primăria Capitalei

Margherita de la Clejani. Și Garda de Mediu face verificări. Comisarii vor să afle dacă familia Clejanilor are documente de proveniență pentru maimuță. Dacă nu, acuzațiile s-ar putea extinde și pentru trafic cu animale exotice.

Margherita de la Clejani

Citeste si: VIDEO| Ioniță de la Clejani: ”Fata mea nu s-a drogat”

”Este un animal sălbatic care în primul rând nu este legal să fie deţinut, din ce ştiu eu. Ar trebui să interacţioneze cu foarte multe maimuţe din aceeaşi specie, în niciun caz cu oameni. S-ar putea să devină un animal extrem de copleşit, extreme de stresat şi depresiv. Sunt cazuri de animale care au murit de stres”, spune Ovidiu Roșu, veterinar.

Margherita de la Clejani. ”Vreau să vă spun că maimuţa nu este a noastră, maimuţica are stăpân, are proprietar şi sunt prietenii noştri”, spune Viorica.

Citeste si: Viorica de la Clejani o apără pe Margherita! Artista a izbucnit pe internet: „Nici măcar la Gheorghe Dincă nu am văzut comentarii atât de răutăcioase”

Contactată de reporterii Ştirilor Kanal D, Margherita a transmis că nu vrea să comenteze noile acuzații!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si