Cu privirea mascata de ochelari si cu o sapca pe cap, Margherita de la Clejani a ajuns luni la spital, după accidentul pe care l-a produs sambata dimineata.

Si-a acoperit si chipul cu masca de protectie, iar pana la intrarea in unitatea medicala a vorbit in permannta la telefon. Tatal ei o urma la câțiva pași în spate.

Intre timp, tot cu ochelarii de soare la ochi, ca sa mascheze probabil noptile nedormite, Viorica de la Clejani a decis sa vorbeasca astazi cu jurnalistii.

Daca sambata a facut un spectacol si a udat jurnalistii cu furtunul si cu sticle de lapte, acum, artista se scuza si sustine ca si-a iesit din fire, napadita de emotii cand a auzit ca Margherita a facut accident cu masina.

"Cum ai reacționa ca mama? Numai mamă să nu fi... Cum ai reacționa să auzi din somn după două luni de stat in casa, am înnebunit, e normal să am o reacție...", a spus Viorica de la Clejani.

Viorica a încercat să facă lumină în cazul posibilului consum de droguri

Viorica a încercat să facă lumină în cazul posibilului consum de droguri al Margheritei.

Artista, dar și soțul ei, susțin că rezultatul testului de droguri, care a arătat prezenta substanțelor interzise în organismul fiicei sale ar fi putut fi influențat de anumite medicamente pe care fiica lor le-a luat de la farmacie.

Margherita de la Clejani
Margherita de la Clejani


"Am încredere în Margherita, să lăsăm autoritățile să își facă treaba, iar după aceea, vă dați seama, eu ca părinte trebuie să am grija de ea și să îl aduc pe drumul cel bun pe copil.
Știu că bea niște lucruri, uite, eu am fost sunată să fac reclamă, dar nu fac asta pentru toți banii din lume. Ea spunea că a luat niște pastile de la farmacie, păi și eu am luat pastile, vrei să te mint, era să leșin pe jos", a mai afirmat mama Margheritei de la Clejani.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO| Ioniță de la Clejani: ”Fata mea nu s-a drogat”

Desi motivul accidentului provocat la 6 dimineata de Margherita ramane inca un mister, si tatal artistei o sustine pana-n panzele albe.

"Eu știu de la Marguerita, am incredere in ea, nu a consumat droguri, este impotriva drogurilor in totalitate, nu de acun, de mult timp!, completeată Viorica.

Exista, insa, o explicatie pentru ce s-a intamplat

Exista, insa, o explicatie pentru ce s-a intamplat, spune Voorica de la Clejani. Daca initial a refuzat ideea ca fiica ei ar consuma droguri, cateva minute mai tarziu nu a mai bagat mana-n foc. De vina ar fi anturajul periculos pe care l-ar avea Marga.

"Eu o cunsoc pe Margherita, i.am educat, i.am dus la școli, am pus meditatori, imi doresc ca copilașii mei să fie bine, un parinte e implinit cand copilul e bine, intr.o

societate frumoasa, atunci pot să mor liniștită. Dacă fata mea murea, erați mulțumiți? Indiferent ce ar face un copil, nu poți să iei toporul să îi dai în cap", mai spue Viorica de la Clejani.

Citeste si: VIDEO| Margherita de la Clejani s-a ales cu dosar penal. A fost prinsă drogată la volan

În mediul public, artista se afișează tot mai des cu iubitul ei cu care familia pare să nu fie deloc de acord.

O influenţă proastă

Viorica de la Clejani spune că tânărul are o influență proastă asupra fiicei sale, astfel că este dispusă să intervină radical în povestea lor de dragoste.

"Probabil că ala a aranjat ceva ca sa fie el in prim plan, nu ati vazut ca si a pus la Instagram, bai, copii mei sunt vânați de fel și fel de oameni. Eu l-am bagat in curte pe baiatul ala, i am dat de mancare, asa sunt eu. Aveți bă grijă de tineretul asta ca sunt terminati, multi parinti nu stiti ce fac copiii voștri", mai declara Viorica.

Și de parcă un dosar penal pentru substanțe interzise nu ar fi de ajuns, Margherita ar putea să răspundă în fața legii și pentru maimuța cu care s-a tot afișat în spațiul public- un animal exotic care nu poate fi deținut.

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

Margherita de la Clejani
Margherita de la Clejani

"Maimuța este a noastră, e a unor prieteni eu sunt iubitoare de animale, cand vin in Romania mi-o dau și mie că am mare grijă de ea, dar nu este usor sa ai grija de o maimujta, ar trebui sa traiasca in libertate", precizează Viorica de la Clejani.

Citeste si: PAPARAZZI: Avem primele imagini cu Margherita, după ce a provocat un accident rutier în weekend! Ioniță de la Clejani n-a scăpat-o deloc din ochi!

Dilema familiei de la Clejani privind buna purtare a Margherita va fi rezolvată peste câteva zile, atunci când rezultatul analizelor de sânge luate imediat după accident vor fi gata. Odată cu ele, autoritățile vor ști exact ce substanțe a consumat vedeta. Pana atunci, Viorica de la Clejani isi ineaca amarul in...muzica!

În cazul în care consumul de droguri va fi confirmat, Margherita de la Clejani riscă o pedeapsă de la 1 la 5 ani de închisoare.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si