Îndrăgita artistă de muzică populară trece prin momente grele, după ce pe data de 28 noiembrie și-a pierdut fratele. Pe data de 30 noiembrie, aceasta l-a condus pe ultimul drum.

Mesajul transmis de Maria Cârneci pe rețelele de socializare

Pe pagina sa de Facebook, Maria Cârneci a transmis un mesaj prin care a anunțat faptul că și-a condus fratele pe ultimul drum.

„Cu lacrimi și durere mare, vă spun că astăzi mi-am condus fratele pe ultimul drum! Pe 28 noiembrie, fratele meu ne-a părăsit, a plecat în lumea fără dor!!! Drum lin spre îngeri, frățiorul meu drag!!! Dumnezeu să te odihnească în pace! Rămâi în sufletul meu, tot frate scump și drag și nu te vom uită niciodată! Sora mai mică, Maria!”, a scris Maria Cârneci, pe Facebook.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

În câteva ore, peste o mie de persoane i-au transmis condoleanțe și putere pentru a trece peste această grea încercare.

 „Condoleanțe! E ff dureros… Dumnezeu sa-i odihnească sufletul!”/ „Dumnezeu sa l odihneasca! Sincere condoleante, Maria!”/ „Bunul dumnezeu SA l odihneasca”/ „Odihna vesnica fratelui d-voastra !”/  „Condoleante!”/ „Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!”/ „Odihnă veșnică alături de îngeri!!!”/ „Condoleanțe! Când îți moare cineva drag, o bucățică din suflet sa rupt! Drum lin ,sus printre îngeri !”/ „Sincere condoleanțe Dumnezeu să-l ierte iar voi sa trăiți și să-l pomeniți Va dorim multa sănătate și putere sa puteți trece peste aceasta despărțire de scumpul tău frățior.”

/ „Condoleanțe iubita doamna odihna veșnică la ceruri”, i-au transmis oamenii, Mariei Cârneci. 

Citește și: Maria Cârneci se luptă cu boala care le-a ucis pe Ileana Ciuculete și Denisa Răducu

Decesul fratelui său, a doua lovitură grea de la viață

Evenimentul tragic a venit după ce, în anul 2020 și-a pierdut soțul. Decesul fratelui său reprezintă un moment greu, fiind a doua lovitură de la viață. Maria Cârneci și soțul său, Romulus Petrescu au fost căsătoriți aproximativ 40 de ani, potrivit Realitatea.net

Soțul Mariei Cârneci a decedat la vârsta de 65 de ani. Acesta a fost înmormântat la Cimitirul „Sfântul Ilie Tesviteanul” din București. 

Citește și: Maria Cârneci, în doliu. Soțul artistei a murit

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Soția sa abia a putut merge pe lângă mormântul acestuia, trăind momente cumplite de durere. Acesta a murit din cauza unei boli crunte: cancer la colon.

Maria Cârneci s-a considerat o femeie norocoasă deoarece era sprijinită în cariera muzicală și iubită necondiționat de către soțul ei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si