Close sidebar
Close sidebar

Maria Ciobanu a implinit 80 de ani. Cum a aratat petrecerea in cinstea ei si cine a fost invitatul surpriza

Opt decenii de viata şi o aniversare cu multa muzica live. Maria Ciobanu s-a bucurat enorm de prezenta tuturor copiilor sai la implinirea frumoasei varste de 80 de ani.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Maria Ciobanu este fara doar si poate un fenomen. La varsta de 80 de ani, canta live fara probleme si reuseste de fiecare data sa incante publicul cu uimitoarele sale preformante vocale.

Iubeste atat de mult muzica, incat nici la aniversarea celor 80 de ani nu a putut sta departe de microfon. A cantat minute bune melodiile lansate in cele 6 decenii de cariera muzicala.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

O aniversare deosibita la care si anul acesta maestru de ceremonie a fost Ionut Dolanescu.

Au fost saptamani in care s-a agitat sa adune colegii Mariei Ciobanu, sa pregateasca cele mai rafinate mancaruri si sa creeze cea mai frumoasa atmosfera.
Si asa a fost.

Corina Chiriac a fost prima care l-a felicitat pe Ionut.

Opt decenii de viata, toata familia reunita si toti prietenii in jurul ei….

De asa ceva a avut parte Ciocarlia muzicii populare romanesti.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI