Close sidebar
Close sidebar

Maria Dragomiroiu, despre moartea mamei Madalinei Manole: "Nu merg la inmormantare, e multa suferinta, e dureros"

Maria Dragomiroiu, buna prietena cu regretata Madalina Manole, a declarat ca nu va merge la inmormantarea Eugeniei Manole, mamei artistei, pentru ca „e multa suferita”.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Intoarsa recent de la un turneu din America, artista de muzica populara a declarat ca nu a pastrat legatura cu Eugenia, dar ca stie ca a suferit mult dupa fiica ei.

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Descoperire arheologică „unică”, în Franța: „Thorin” poate explica de ce au dispărut Neanderthalienii de pe fața Pământului- antena3.ro

„Dumnezeu sa o ierte! E un subiect dureros. Stiu ca a suferit mult dupa fata ei. Eu nu am mai pastrat legatura cu ea, iar ultima data cand am vazut-o a fost la inmormantarea Madalinei. Nu merg la inmormantare, e multa suferinta, e dureros. In plus, inca nu mi-am revenit dupa turneul din America din care m-am intors acum doua zile”, a declarat Maria Dragomiroiu pentru wowbiz.ro.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI