Mama copiilor este Cristinela Datcu, o romanca stabilita in Marea Britanie, iar tatal acestora este un indian in varsta de 33 de ani, Bidhya Sagar Das.

La inceputul acestei luni, barbatul a comis un atac odios asupra propriilor copii. El i-a lovit pe micuti cu un ciocan. Gabriel a murit pe loc, iar sora lui, Maria se afla internata in stare grava la spital.
Barbatul a fost arestat. Nu se stie inca motivul care l-a determinat pe barbat sa comita oribila fapta.

Cristinela nu se dezlipeste o clipa de fiica ei si se roaga ca acesta sa supravietuiasca.
O prietena a romancei a declarat pentru Mirror: "Ne rugam cu totii ca micuta Maria sa isi recapete vederea. Cristinela este i spital si se roaga neincetat ca micuta sa isi revina complet. Ea a fost operata, iar ranile suferite la cap au fost foarte grave pentru un copil atat de mic", a mai spus prietena mamei indurerate.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Romanca trebuie sa isi gaseasca acum o noua locuinta, deoarece nu se poate intoarce in casa in care fiul ei a fost omorat.
Ea are nevoie de bani pentru a plati inmormantarea lui Gabriel si pentru a plati si spitalizarea Mariei. 

Sursa foto: Facebook


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si