Close sidebar
Close sidebar

Maria Ghinea, despre drama din viata ei: "M-a impuscat in cap si a crezut ca si-a terminat rolul"

Cantareata de muzica populara Maria Ghinea a trait un adevarat cosmar in urma cu 15 ani, atunci cand a fost impuscata in cap de sotul ei.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Ea a renuntat la muzica populara si la viata la oras pentru el, insa el i-a raspuns doar cu agresivitate.

“M-a impuscat in cap si a crezut ca si-a terminat rolul. M-a plimbat prin toata casa, cu sangele siroind. Am pierdut 4 litri de sange. N-am mers si n-am vorbit aproape 3 luni. A facut doar 5 ani si jumatate de inchisoare”, a povestit cantareata in cadrul unei emisiuni tv.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

“Dragos avea 5 ani si jumatate si Alexandru 13. Cand stateau unul in stanga si unul in dreapta imi spuneau <<Ridica-te, mami, ca te vom ajuta noi si te vom sprijini>>. Eu care nu puteam vorbi, decat scriam, ii spuneam lui Dumnezeu <<Doamne, poate ca eu am gresit, poate ca nu am stiut cum sa aleg, dar gandeste-te la copiii mei. Ce s-ar intampla cu ei daca nu as fi eu si daca eu sunt vinovata, pentru ei ajuta-ma sa ma ridic>>.

Am stat trei luni.(...) Eu nu l-am vazut pe Dumnezeu, dar i-am simtit prezenta in fiecare moment al vietii mele cand simteam ca nu mai pot, cand simteam ca sunt prabusita", a mai povestit artista.

Vedeta isi aminteste cu tristete despre acele momente, insa acum a deposit momentul si are o viata linistita.

"Sunt bine, sunt fericita, sunt bunica.

Nepotul va indeplini 5 ani in noiembrie. Trebuie sa spun ca dragostea de nepot nu se poate descrie si nu poate fi comparata cu nimic", a declarat Maria Ghinea, potrivit cancan.ro.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI