Maria Lungu a fost una dintre cele mai îndrăgite și apreciate concurente de la „Puterea Dragostei”. Aceasta a fost invitată în cadrul emisiunii „Totul despre Puterea Dragostei by Cornelia Ionescu” unde a făcut o serie de declarații uluitoare despre Jador.

Totodată, fosta concurentă a avut o relație cu Cristian Marinescu și a spus că nu vrea să se mai întoarcă la acesta, peîntre cei doi nu mai există rost de împăcare.

Citeste si: Marinela Mavrodin, cu fața plină de vânătăi după ultima intervenție estetică

Detalii despre Jador

Întrebată dacă ar vrea să formeze un cuplu alături de Jador, Maria Lungu a precizat că nici măcar nu ia în calcul acest aspect, spunând că Jador este genul de bărbat care ar face orice îi stă în putere pentru a-și îndeplini scopul.

Fosta concurentă a făcut o mărturisire care a șocat toți fanii. Jador a avut la un moment dat o relație cu una dintre prietenele Mariei, iar ea știe destul de bine ce fel de persoană este Jador.

„Jador nu e pentru mine, am eu o prietenă și știu mai multe despre el. Ea poate nu a avut curajul să spună într-o anumită situație mai multe lucruri, dar nu-mi place de el.

Nici nu arată bine, încearcă să îl copieze pe Bogdan Mocanu.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Femeile nu se uită la cum arată, ci la ce postează pe Instagram și TikTok.

Poate să aibă marea și sarea acolo pe Instagram și TikTok că eu nici nu aș vorbi cu el.Eu sunt foarte feministă, țin cu femeile. El e vinovat oricum”, a spus Maria Lungu în cadrul emisiunii „Totul despre Puterea Dragostei”.

Citeste si: Bogdan Mocanu face o avere din TikTok. Câți bani a trebuit să scoată din buzunar pentru casa visurilor sale

Cristian Marinescu de la ,,Puterea Dragostei" a vorbit despre motivul despărțirii de Maria Lungu: „E o femeie cu...”

Cristian Marinescu a vorbit în exclusivitate în platoul WOWbiz, la emisiunea WOW Zodiac despre motivul despărțirii de fosta sa iubită, Maria Lungu.

Marinescu și Maria s-au cunoscut în casa ,,Puterea Dragostei", sezonul trei, ajungând împreună până în Marea Finală. Relația acestora a fost dur criticată de ceilalți concurenți. Aceștia au susținut că se vor despărți imediat cum se va termina competiția.

La câteva zile după ce Marinescu a devenit marele câștigător al sezonului trei, din păcate cei doi au anunțat că s-au despărțit.

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Motivul pentru care Nicki Minaj și-a anulat concertul de la Saga Festival: "Trebuie să mă asigur că iau decizii corecte". Superstarul internațional era cap de afiș- radioimpuls.ro

Marinescu a fost invitat la emisiunea WOW Zodiac, unde a dezvăluit noi detalii despre relația cu Maria Lungu  și motivul pentru care s-au despărțit.   Cred că a fost ceva la comun și un lucru care efectiv așa s-a așezat”.

Citeste si: Adriana și Alex de la Puterea Dragostei, față-n față pentru prima dată după ieșirea din casa iubirii. Fosta concurentă a recunoscut în fața tuturor: ,,O să am tot timpul un drag de Alex”

Ce a spus Marinescu

Am simțit, pentru că am avut temerile mele. Mi-aș fi dorit să nu aibă toate chestiile astea în comportamentul ei. E o femeie cu capul pe umeri și știe ce vrea de la viață.  Da, pot spune că unul dintre motive a fost comportamentul posesiv. Au fost mai multe palme adunate pentru a renunța unul la celălalt.  Consider că trebuie să se apropie de personalitatea si de caracterul meu. Dacă mie îmi place să fac ceva și ei trebuie să îi placă acel lucru. Dacă eu am mai multe roluri, pentru a nu interveni plictiseala, și ea trebuie să aibă mai multe roluri”, a declarat Cristian Marinescu, în exclusivitate pentru  WOWbiz.ro.

Citeste si: Motivul real pentru care Simina Loica s-a despărțit de Jador: „Jigniri brutale și foarte deranjante”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si