Close sidebar
Close sidebar

Maria, o tânără de 19 ani, şi-a pierdut viaţa în accidentul cu 5 morţi de la Vaslui

Maria Elena P., o tânără de 19 ani din Priponeşti, judeţul Galaţi, şi-a pierdut viaţa în accidentul rutier din Vaslui, în care au murit 5 tineri.

R.B.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

    Maria se afla în maşina al cărei şofer ar fi făcut o depăşire total neinspirată, declaşând o tragedie, scrie observator.tv.

    Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

    Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

    Citeste si: O descoperire arheologică i-a șocat pe cercetători, în Germania: „Răzbunătorul” îngropat cu pietre mari pe piept ca să nu învie- antena3.ro

    Cinci tineri au murit, iar alte şapte persoane au fost rănite rănite grav, în Bădeana, judeţul Vaslui, pe DE581, în urma unui accident rutier în care au fost implicate 3 maşini.

    Citeste si: Accident cumplit la Vaslui. Cinci persoane au murit. Plan roşu de intervenţie- VIDEO

    A fost declanşat Planul Roşu de Intervenţie, numeroase forţe de salvare sosind la locul tragediei.

    La faţa locului au intervenit 2 autospeciale de stingere cu apă şi spumă, cu module pentru descarcerare şi o autospecială pentru descarcerarea grea. De asemenea, au intervenit 5 echipaje medicale SMURD, o autospecială pentru transportul victimelor multiple (ATPVM) şi 3 ambulanţe SAJ.

    Citește-ne pe

    Clipul zilei
    Te-ar putea interesa si
    NOUTĂȚI