Close sidebar
Close sidebar

Maria Sharapova este însărcinată. Ea și logodnicul ei sunt în culmea fericirii

Fostul număr unu din tenisul mondial, rusoaica Maria Sharapova, a profitat marți de împlinirea vârstei de 35 de ani pentru a anunța că este însărcinată cu primul ei copil.

Diana Bostan,

Maria Sharapova este însărcinată.

[Sursa foto: Facebook]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Rusoaica, de cinci ori campioană de Grand Slam, care s-a retras din sport în 2020, a împărtășit vestea pe Instagram celor 4,2 milioane de urmăritori ai săi, relatează Reuters.

Maria Sharapova a făcut marele anunț pe instagram

„Începuturi prețioase!!!!", a scris ea alături de o fotografie în care apare pe o plajă și zâmbește.

„Mâncatul tortului aniversar pentru doi a fost întotdeauna specialitatea mea".

Citeste si: Lucian Viziru, la “Dimineața cu noi”, a făcut dezvăluiri despre revenirea în România “Nu sunt genul de om căruia îi place să stea într-un singur loc”

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

În decembrie, Sharapova și omul de afaceri britanic Alexander Gilkes au dezvăluit că s-au logodit.

Deși a concurat sub drapelul Rusiei în timpul carierei sale- și este singura rusoaică care a câștigat un Grand Slam în carieră- Sharapova a locuit în Statele Unite de când a venit în țară, pe când era o tânără promisiune a tenisului, potrivit Mediafax.

Rusoaica a vorbit despre familia și debutul său în tenis

Maria Sharapova a vorbi despre începuturile sale în tenis și despre cum a ajuns în America, alături de familia sa: ”Am ajuns în America cu doar 700 de dolari și, în timp ce tatăl meu încerca să facă bani, eu eram la o academie de tenis, în Florida, încercând să devin din ce în ce mai bună. Nu cunoșteam limba engleză, dar am învățat-o rapid, fiind înconjurată de mulți copii.

Aveam o îndemânare incredibilă în a lovi mingi galbene și pufoase și ce s-a evidențiat a fost faptul că puteam să fac asta în mod repetat”.

Citeste si: Lidera tenisului feminin se retrage

De asemenea, Sharapova a povestit despre afacerea ei, Sugarpova: ”Mi-am dat seama că tenisul nu va dura la nesfârșit. Nu știam dacă voi reveni din accidentarea la umăr. Am luat toată experiența pe care o aveam în afaceri și am aplicat-o în Sugarpova”.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI