Close sidebar
Close sidebar

Maria traieste o adevarata drama. Tanara a orbit, dupa ce iubitul sau a provocat un accident rutier, furios ca partenera sa a intarziat la intalnire - Iata cum arata Maria acum

De la o banala cearta cu iubitul sau, Maria traieste o drama cumplita. Tanara, in varsta de 23 de ani, a orbit, dupa ce a fost implicata intr-un accident rutier provocat intentionat de partenerul sau.

I. I.,


DISTRIBUIE
acest articol

Maria era studenta la Facultatea de Drept si era admirata de toti colegii si prietenii, fiind considerate cea mai frumoasa studenta, insa destinul a fost mult rpea dur cu ea.

Nervos ca Maria a intarziat la intalnire, iubitul furios a trecut pe culoarea rosie la semafor si a intrat cu masina in SUV. Barbatul a scapat fara nico rana, insa tanara  a stat 10 zile in coma, iar leziunile suferite au marcat-o pe viata.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Astronauții rămași blocați în spațiu până anul viitor vor vota plutind, de pe orbita Pământului, la alegerile prezidențiale americane- antena3.ro

“Dupa accident, el a venit doar o singura data sa ma vada. Am aflat ca a declarat ca nu este el singurul vinovat, eu fiind la fel de vinovata. Nu a regretat nimic, nu si-a cerut iertare, sunt dezgustata de comportamentul lui.

Dupa accident, toti prietenii mei au uitat de mine.

Faptul ca mi-am pierdut vederea a fost cel mai dificil, mi-am pierdut independenta, am mereu nevoie de ajutor”, a declarat victima.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI