Close sidebar
Close sidebar

Mariajul lui Vasilica Ceterasu scartaie! Amalia, sotia lui, face dezvaluiri la un an de la nunta: "Nu e multumit de mine"

In ultimele doua saptamani, Vasilica Ceterasu si sotia lui au cantat la 15 nunti. Stresul si oboseala par sa-si spuna cuvantul in mariajul celor doi, care in urma cu aproape un an au devenit si parinti de fetita.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Artistul se simte epuizat, iar Amalia a slabit enorm. Mai mult, a marturisit ca desi face multe, Vasilica Ceterasu e nemultumit de ea, scrie onlinenews.ro.

"Avem evenimente, ne pregatim. Pe 21 noiembrie ii taiem motul Selenei, face un an. (…). Am cantat la 15 nunti numai pentru pampersi. (…)”, a declarat artistul in cadrul unui emisiuni TV.

"Eu conduc, eu cant, eu fac de mancare si nici nu e multumit de mine. (…). Da, da, am slabit vreo cinci kilograme.”, a marturisit Amalia, sotia lui Vasilica Ceterasu.

Citeste si: Data exactă la care vor fi virate tichetele sociale în luna octombrie. Banii intră direct pe carduri- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: O erupție uriașă din clasa X a lansat o furtună solară masivă spre Pământ: Aurore strălucitoare ar putea fi vizibile în acest weekend- antena3.ro

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI