Close sidebar
Close sidebar

Marian Vanghelie a vorbit la “40 de întrebări cu Denise Rifai” despre motivul divorțului de prima sa soție

Marți seara, la “40 de intrebari cu Denise Rifai”, Marian Vanghelie a vorbit și despre motivul divorțului de prima sa sotie. “Din păcate, nu am reușit să îi ofer, poate, tot ceea ce îi trebuia”, spune el.

Razvan Ilie,

Marian Vanghelie: Munceam trei luni de zile, te chinui ca sa strangi bani pentru ca nu aveai voie sa folosesti bani de la Primarie pentru tot ceea ce insemna acest vanghelioane

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

In editia de aseara a emisiunii “40 de intrebari cu Denise Rifai”, celebra jurnalista s-a aflat fata in fata cu Marian Vanghelie, fost primar al sectorului 5 al Capitalei, personalitate vocala si controversata a politicii romanesti. Fostul edil a clarificat o serie de aspecte, atat in ceea ce priveste viata profesionala, cat si cea personala, marturisind cati bani a facut din politica, ce au insemnat pentru el celebrele vanghelioane, dar si motivul pentru care a divortat de prima sotie.

Marian Vanghelie a dezvaluit aseara ca nu regreta ca a ales sa intre in viata politica, dar in acelasi timp, acesta a marturisit ca daca nu lua drumul politicii, astazi s-ar fi aflat printre cei mai bogati oameni din Romania.

Citeste si: A vrut să-l bată Marian Vanghelie pe Adrian Năstase? Ce răspuns a dat la ”40 de întrebări cu Denise Rifai”

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

“Cred ca daca nu intram in politica, azi eram printre cei mai bogati oameni din Romania, in top 3. Nu imi pare rau ca am intrat in politica, am invatat lucruri pe care nu le-as fi stiut daca faceam doar business (…) Eu fac bani si cand dorm! Cand dorm, oamenii muncesc pentru mine, am oameni foarte multi care ma respecta, care au incredere in mine (…).

Nu am facut bani din politica, ci am facut bani si pe perioada cat am fost politician ”, a spus acesta.

Fostul primar a vorbit aseara si despre celebrele vanghelioane, evenimente atat de controversate.   “Munceam trei luni de zile, te chinui ca sa strangi bani pentru ca nu aveai voie sa folosesti bani de la Primarie pentru tot ceea ce insemna acest vanghelioane (…) Nu toata lumea isi permite sa plece la Paris sau Londra, ganditi-va ca puteam sa fiu plecat oriunde, in lume, dar eu stateam sa muncesc trei luni de zile.

Nu am spalat niciun ban. Daca deveneam din nou primar faceam din nou vanghelioanele”,  a marturisit fostul edil.

Marian Vanghelie: “In momentul in care am inceput relatia cu Oana (n.r. – Oana Mizil), nu mai aveam o relatie cu sotia mea”

Una dintre intrebarile care, poate, a stat la un moment dat pe buzele multora, si-a gasit raspuns aseara, in cadrul emisiunii “40 de intrebari cu Denise Rifai”. Marian Vanghelie a marturisit care a fost motivul divortului de prima sotie.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Momentul tragic în care o tânără influenceriță de 24 de ani și-a pierdut viața sub privirile îngrozite ale prietenei sale- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

“Mi-am respectat si iubit prima sotie, a fost o perioada frumoasa. Din pacate nu am reusit sa ii ofer, poate, tot ceea ce ii trebuia, din cauza programului meu, cand am inceput entuziasmat sa fac politica. Programul era de dimineata pana noaptea. In momentul in care am inceput relatia cu Oana (n.r. – Oana  Mizil), nu mai aveam o relatie cu sotia mea. (…) Sunt un om care stie sa isi asume ceea ce vrea. Sunt barbat, am curaj, nu imi este frica decat de Dumnezeu ”, a mai declarat acesta in cadrul emisiunii “40 de intrebari cu Denise Rifai”.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI