Close sidebar
Close sidebar

Marian Vanghelie vrea sa plece in vacanta de Paste. Fostul edil a gasit remediu pentru tuse tocmai in Liban, dar magistratii nu il lasa sa paraseasca tara

Marian Vanghelie vrea sa ajunga de urgenta la medic. Are insa nevoie de trimitere de la judecator. Nu va mirati, totul este perfect logic. Fostul primar al sectorului 5 a gasit leac pentru tusea care nu-i da pace tocmai in Liban, dar restrictiile impuse de magistrati il impiedica deocamdata sa paraseasca tara. Ce pledoarie iscusita a interpretat politicianul in fata camerelor.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Marian Vanghelie nu mai rezista. A strabatut o lume intreaga pentru a cauta un leac pentru tuse si in sfarsit l-a gasit. Din pacate, tocmai intr-o tara cu care Romania nu are tratat de extradare. Vrea sa plece in Liban, dar se loveste de faptul ca este sub control judiciar pentru dosarul sau de coruptie.

"Pentru 4 zile, nu este nimic. E o chestie, daca se poate, se poate, daca nu se poate, nu se poate" 

Fostul edil spune ca afectiunea sa ii da mari batai de cap. I-a deranjat pana si pe magistratii care ii judeca dosarul.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

"La Tribunalul Bucuresti fiind 3 ore, 7 ore, 15 ore procesele, la un moment dat zice: "Dar cine tuseste atat?", zice presedinta completului. Zic: "Doamna, am un reflux alimentar"

Cat priveste faptul ca Romania nu are tratat de extradare cu Libanul, Maria Vanghelie mai ca s-a jurat in fata judecatorilor  ca se va intoarce.

Nici n-ar avea cum sa nu vina. Are planuri mari. Vrea sa devina din nou tatic, asa ca o ia cu el in Liban si pe Oana Mizil. Nu ca ar avea nevoie de insotitor permanent, ci pentru ca sotia sa sa urmeze o procedura de fertilizare.

Va doriti sa deveniti din nou tata?

Astea sunt lucruri lumesti, v-am mai spus.

Lucruri de care vrea sa aiba parte si de sarbatori.

"De sarbatori stam acasa. Mergem la biserica la Snagov si lucrurile lumesti, cum le lasa Preafericitul Daniel, alea sunt lucrurile de normalitate."

Deocamdata, judecatorul nu a spus nici da, nici ba in ce priveste dorinta lui Marian Vanghelie. Oricum, decizia data de Curtea de Apel nu este una definitiva si poate fi contestata cu apel.


 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI