Berbec- Echinoctiul de Toamna din 22 septembrie de la ora 17 si 49 minute desemneaza intrarea in adevarata toamna- toamna astronomica si astrologica. Totul are loc pe un Dreptughi Mistic format de conjunctia lui Kiron cu Norocul Divin din zodia voastra cu Nodul Lunar Sud (conjunct cu Marte si Lilith-Varsator), Soare si Mercur(balanta) si Nodul Lunar Nord in Leu, semn de debut in forta.

Taur- Soarele, proaspat intrat in Balanta, are ca ante-mergator pe Mercur, Zeul cu Aripi la Picioare. E un semn bun, deoarece sunt zodii spirit-surori. Aspecte de atentie si vigilenta sporita in plan profesional, la locul de munca. Unii nativi vor avea grija de sanatate, altii vor actiona si ii vor face bine pe semenii lor(opozitia Soarelui natal cu Jupiter din Scorpion). E nevoie de echilibru in familie si cariera.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Rusia amenință pe față România. „Moscova ar putea bombarda ținte militare”. Ce țări mai sunt în vizorul Kremlinului- wowbiz.ro

Gemeni- Progresiile solare in tandem cu Mercur din Balanta sunt de bun augur pentru relatiile de suflet(nu matrimoniale) si pentru relatiile cu cei mici. Trigonul pe care Soarele in rezonanta cu Mercur il face cu Nodul Lunar Sud in conjunctie cu Marte si Lilith din Varsator este favorabil deschiderii spirituale, calatoriilor si studiilor superioare. Cursuri suplimentare scurte pentru cei ce se vor (re)calificati.

CITESTE CONTINUAREA PE KFETELE.RO!


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si