Close sidebar
Close sidebar

Mariana, de la “Exatlon”, a avut o copilarie extrem de rea: "Mama a fost nevoita sa ma dea la orfelinat"

Mariana Nenu este campioana Romaniei mai putin cunoscuta publicului inainte de a-si face debutul in show-ul “Exatlon”, unde lupta ca parte din Echipa Razboinicilor pentru premiul de 100.000 de Euro.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Este specializata la probele ultra-maraton, cel mai recent succes pe care l-a avut concurenta din Echipa Razboinicilor a fost la Spartatlonul din Grecia, una dintre cele mai dure curse de maraton din lume, acolo unde s-a clasat prima, intr-o cursa de 247 de kilometri. Pentru a-si castiga existenta, razboinica Mariana lucreaza ca menajera, activitate pe care o considera un adevarat antrenament de fitness.

Oferindu-le suport moral colegilor de echipa de fiecare data,  Mariana demonstreaza ca incercarile dureroase la care a fost supusa au calit-o, ajutand-o sa se ridice atunci cand viata o ia pe nepregatite.

Spirit de invingatoare, Mariana a doborat record dupa record, cursa de 121 de kilometric parcursi in 12 ore propulsand-o in top: Mariana a inregistrat cea mai buna performanta feminina din Romania si a cincea in lume.

 

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Sub efectul esecului de aseara si intr-un moment de confesiune sincera in fata Alinei, Mariana a rememorat conditiile vitrege si traseul sinuos al vietii sale.

“Mama a fost nevoita sa ma dea la orfelinat, am avut o copilarie foarte grea.

Acolo am facut gimnastica de la trei la noua ani, apoi m-a luat mama la Videle, in Teleorman si acolo am continuat cursurile claselor generale”, a spus aceasta cu lacrimi in ochi.

Mariana are un singur tel in urma competitiei “Exatlon”, din care spera sa fie invingatoare.

“Stiu ca am suferit enorm … Si cu serviciul m-am chinuit, si cu chiria, dar nu mai vreau.

De aia am venit aici, ca sa ma lupt, sa castig Exatlonul, sa imi iau casa”, si-a inchis optimist discursul Mariana in fata colegei sale.

Nu pierdeti astazi o noua confruntare intre Razboinici si Faimosi, urmarind o noua editie exploziva “Exatlon”, de la ora 20:00, la Kanal D!

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI