Mariana s-a făcut cunoscută publicului după participarea la emisiunea Puterea Dragostei difuzată la Kanal D, unde a reușit să se facă apreciată și să câștige inimile urmăritorilor. Aceasta a intrat în show-ul matrimonial din dorința de a-și găsi jumătatea, împreună cu care să poată să-și întemeieze o familie.

Mariana de la Puterea Dragostei, a fost dată de gol de internauți: „Ești însărcinată”. Replica surprinzătoare a fostei concurente: „Da, cu gemeni”

Citeste si: Andra Volos s-a întors în Istanbul. Ce planuri are fosta concurentă „Puterea Dragostei”

Din nefericire, visul roșcatei nu s-a îndeplinit. Cu toate că în urmă cu câteva săptămâni declara că este mai îndrăgostită ca niciodată și că trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de un bărbat misterios, iată că nu a fost ceea ce îi trebuia Marianei, cei doi ajungând să se despartă.

Cu toate că susținătorii fideli cunosc aceste picanteriile legate de viața privată a Marianei, întrebările legate de o posibilă sarcină, dar și despre momentul în care aceasta va deveni mămică continuă să curgă pe pagina de Instagram a fostei concurente de la Puterea Dragostei.

Mariana de la Puterea Dragostei, a fost dată de gol de internauți: „Ești însărcinată”. Replica surprinzătoare a fostei concurente: „Da, cu gemeni”

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citeste si: Oana Zăvoranu, implicată într-un scandal în trafic pe Valea Prahovei. A sunat la 112 după ce soțul ei a fost amenințat de un alt șofer

Mariana va fi mămică în curând? 

Unul dintre susținătorii roșcatei a complimentat-o recent mărturisindu-i că va fi cu siguranță o mămică perfectă, căci are toate ingredientele potrivite pentru acest lucru, iar replica Marianei nu a întârziat să apară. 

„Sincer abia aștept să fiu mămică, sper să se întâmple cât mai curând” a declarat Mariana pe Instagram.

Nu a trecut de la acest moment că, în timpul unei sesiune de întrebări și răspunsuri, că un alt susținător a profitat de moment și i-a pus întrebarea:  „Ești însărcinată?”

. Răspunsul fostei concurente de la Puterea dragostei i-a luat prin surprindere pe mulți:  „Da, cu gemeni!  Doamne”, a spus ironic Mariana, vizibil deranjată de astfel de curiozități. 

Mariana de la Puterea Dragostei, a fost dată de gol de internauți: „Ești însărcinată”. Replica surprinzătoare a fostei concurente: „Da, cu gemeni”

Citeste si: Manuela Oprișiu a dat vestea cea mare. Fosta concurentă de la Puterea Dragostei a dezvăluit sexul bebelușului

De ce s-au despărțit Mariana și Cristian Comănici

Cei doi foști concurenți au format pentru o scurtă perioadă de timp un cuplu în cadrul show-ului Puterea Dragostei. Relația nu a fost una de lungă durată, iar cei doi au decis că este mai bine și mai sănătos pentru amândoi să o ia pe căi diferite. În urmă cu ceva timp, Mariana a făcut dezvăluiri care a fost motivul despărțirii de Cristian Comânici. 

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Motivul pentru care Nicki Minaj și-a anulat concertul de la Saga Festival: "Trebuie să mă asigur că iau decizii corecte". Superstarul internațional era cap de afiș- radioimpuls.ro

Mariana de la Puterea Dragostei, a fost dată de gol de internauți: „Ești însărcinată”. Replica surprinzătoare a fostei concurente: „Da, cu gemeni”

Mariana și Cristian Comănici

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citeste si: Cine este soția lui Bogdan de la Ploiești?! Cum s-a dat artistul de gol pe Tiktok că ar avea copil

„Din păcate, nu s-a ajuns unde a trebuit sau unde și-ar fi dorit el. Sunt conștientă că probabil avea mai multe așteptări în momentul în care i-am acordat acea șansă, dar dacă nu am putut să ofer mai mult, nu pot să fac ceva doar de dragul de a mulțumi persoana pe care o am alături. Prefer să fiu sinceră, să îi spun adevărul de la bun început, decât să stau, să își piardă și el timpul alături de mine, și eu alături de el. Îi doresc tot binele din lume și cred că va găsi o persoană care să îl înțeleagă 100%, nu cu jumătăți de măsură, cum a fost în cazul meu. Ar fi fost mult mai ok dacă nu ne-am fi acordat șansa asta, de a fi împreună” ,   a declarat Mariana la acea vreme.

Citeste si: Jador, reacție la fotografia iubitei Georgiana


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si