Close sidebar
Close sidebar

Mariana de la ”Puterea Dragostei”, bătaie și scandal cu fetele din casă: ”Îți dau cu masa asta în cap! O să vină Jador să mă ia”

Mariana de la „Puterea Dragostei”, un nou scandal de proporții cu Ella, dar și cu celelalte fete din casă. Ella a sărit să o bată pentru lucrurile de care o acuză, însă Iancu i-a luat apărarea.

G.B.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

„Eu sunt sfântă! Nu m-am pupat cu nimeni doi ani. Nu mai îmi pătați imaginea cu minciuni si invenții. Nu am dansat niciodată în club, am fost doar hostess!” a replicat Mariana de la „Puterea Dragostei” către fete.

Citeste si: Thalida și Jador de la Puterea dragostei, surprinși în baie în ipostaze apropiate! Se leaga o idilă între cei doi?!

Ella de la „Puterea Dragostei” a mers după Mariana și a început să o ude cu o sticlă de apă. Mariana a fost apărată de băieți dar în special de Iancu care s-a pus în fața ei.

 

Citeste si: Ella de la „Puterea Dragostei” a fost acuzată de furt. Ce concurentă a rămas fără lenjeria intimă?

Mariana de la „Puterea Dragostei” bătaie și scandal cu fetele din casă: „Îți dau cu masa asta în cap! O să vină Jador să mă ia”

„Tu ne provoci ființă!” a

afirmat Ella de la „Puterea Dragostei” către Mariana. Moment în care Ella a început să o ude în continuare și să îi strige că nu are ce să vorbească de ea.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

„Îți dau cu masa asta în cap! Eu sunt sfântă, nu eu am fost la discotecă cu băieți! N-am dansat în club și o să fii dată în judecată de moldovenii mei. Ai vrea să fiu murdară ca tine, dar sunt curată. Oamenii mari mă întreabă dacă am dansat în club. Tu ești o escortă! Nu o să-l vezi pe Jador în viața ta.

Jador o să vină la mine să mă ia.” a transmis Mariana nervoasă către.

Roxana de la „Puterea Dragostei” care este șefa săptămânii a venit supărată și i-a zis Marianei să părăsească casa: „Ieși afară! Ne strici emisiunea...Ne face proasta asta de râs!” apoi a închis-o pe concurentă drept pedeapsă, în grădina băieților.

Citeste si: Puterea dragostei, scene șocante. Ricardo și Andreea, scene halucinante în timpul emisiunii: "Taci dracu' din gură!"

Mariana nu mai este binevenită în casa fetelor. Concurentele consideră că tânăra vorbește mult și neadevărat. Iancu a intervenit în apărarea Marianei de la „Puterea Dragostei”: „Mariana le zice pe față, altfel nu v-ați enerva toate și ați lua foc! Mariana e cea mai deșteaptă.” a transmis băiatul.

Citeste si: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul Melissei, fiica lui Alin Oprea, pentru tatăl ei. Larisa Oprea abia acum l-a făcut public printre lacrimi: "Dacă o data în viața ta spuneai adevărul..."- radioimpuls.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Un nou conflict a izbucnit între Roxana de la „Puterea Dragostei” și Iancu, pe motiv că bărbatul îi ia apărarea Marianei.

Fetele au sărit și au întrebat-o pe Mariana ce caută în emisiune pentru că nu are relație și nici nu își dorește.

„Sunt sfântă! Eu nu am stat cu niciun băiat niciodată și nici măcar în emisiune. Voi încălcați regulile!” a încheiat Mariana de la „Puterea Dragostei”.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI