Mariana de la "Puterea Dragostei" le-a dezvăluit urmăritorilor de pe rețelele sociale că este din nou o femeie singură, după ce multă vreme a spus că iubitul ei misterios nu vrea să se expună public.

Citeste si: Dinu Maxer dă replica după ce s-a zvonit că Nicoleta Luciu l-a înșelat cu Nuțu Cămătaru: „Mă întreb de ce nu apare să declare ceva"

Mariana Danilenco, dezvăluire pe Instagram

Tânăra a inițiat o sesiune de Q&A pe contul ei de Instagram, acolo unde a fost întrebată, la un moment dat, dacă este sau nu într-o relație, iar răspunsul din partea ei nu a întârziat să apară, potrivit KFetele.ro. 

Deși în urmă cu doar câteva zile Mariana se declara extrem de fericită, lucrurile s-au schimbat în scurt timp.

Citeste si: Mariana a pus ochii pe Vlad de la „Puterea Dragostei”: „Chiar de tine îmi place”

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: „Dar de la Dumnezeu” Iulia Vântur a făcut anunțul pe internet, după ce s-a zvonit că s-a logodit în secret cu Salman Khan:- wowbiz.ro

Mariana le-a mărturisit fanilor că în momentul de față este o femeie singură, însă nu a oferit mai multe detalii despre cel care i-ar fi fost partener.

Ea a fost întrebată de un internaut dacă este împreună cu cineva la momentul actual. Spre surprinderea tuturor, Mariana a dat un răspuns negativ, ceea ce înseamnă că nu mai este într-o relație.

Citeste si: Roxana Buzoiu de la „Puterea Dragostei”, departe de iubitul său de sărbători

Mariana își dorește să devină mămică în viitor

Invitată în cadrul emisiunii „Totul despre Puterea Dragostei”, moderată de Cornelia Ionescu și difuzată exclusiv pe canalul de YouTube   WOWnews, tânăra în vârstă de doar 27 de ani dezvăluie că are planuri mari de viitor.

Mariana vrea să devină cât de curând mămică, dorință din ce în ce mai arzătoare de când a născut sora ei și a văzut cât de frumos este să crești un copil.

Citeste si: Simina Loica se confruntă cu probleme de sănătate: „Mă dor plămânii și oasele”


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si