Close sidebar
Close sidebar

Mariana de la Puterea Dragostei, mesaj dureros! Fanii sunt îngrijorați

Mariana de la Puterea Dragostei a făcut un live de 40 de secunde pe o rețea de socializare în care a spus că este foarte nefericită.

K.B.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

În liveul de 40 de secunde, Mriana a avut un mesaj pentru Jador: "Sunt nefericită! Doar în brațele lui Jador voi fi liniștită și protejată!"

Întrebarea este: Mariana a fost vreodată în brațele lui Jador să știe că acolo e protejată?
Se știe că fum fără foc nu există, așa că este posibil să fi existat o idilă între cei doi pe care Jador să nu vre să o recunoască.

Citeste si: Ella de la „Puterea Dragostei”, deranjată profund de noua melodie a lui Jador: „E despre o fată care l-a trădat!”

Mariana și Jador de la Puterea Dragostei s-au pupat în culise! Cum au fost surprinși cei doi

Citeste si: Nelson Mondialu s-a apucat de cântat. Livian și Bianca de la Puterea dragostei, reacții fabuloase când au văzut clipul

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Citeste si: Livian de la „Puterea Dragostei” o lasă singură pe Bianca de sărbători: „Îmi împac familia! Mă duc în țară!”

Mariana de la Puterea Dragostei este în culmea fericirii după întoarcerea lui Jador în casa dragostei. Concurenta profită de fiecare ocazie pentru a se apropia de el.

După revenirea în emisiune a lui Jador, Mariana de la Puterea Dragoste nu mai ezită să-i arăte ce simte pentru el.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI