Invitată în platoul emisiunii „Totul despre Puterea dragostei” de la Wowbiz.ro, Mariana a dezvăluit noi detalii din viața sa personală. Fosta concurentă din show-ul de la KanalD trăiește o adevărată poveste de iubire încă de acum câteva luni, alături de un bărbat matur și responsabil, exact așa cum își dorea ea.

Citeste si: Despărțire definitivă între doi concurenți de la Puterea Dragostei. Fanii vor rămâne surprinși

Mariana de la "Puterea Dragostei": Va rămâne secret o lungă perioadă

Fosta concurentă a emisiunii fenomen de la Kanal D nu a vrut să dea mai multe detalii despre iubitul ei, susținând că bărbatul nu-și dorește să apară public, cel puțin pentru moment.

”Da, sunt in cunoastere cu cineva. Vorbim de aproape două luni, ne cunoaștem. În acest moment relația este la început, dar o spun încă de acum că această persoana nu își dorește să devină publică, deci va ramane secret o lunga perioada, probabil. Dar deocamdata suntem la inceput, vedem ce va fi. De obicei cand apare ca esti cu cineva, toti cei care te cunosc incep sa o urmareasca si de aici se strica foarte multe relatii", a explicat Mariana la "Totul despre Puterea Dragostei".

Citeste si: Un fost concurent „Puterea Dragostei” se iubește cu o celebră vloggeriță. Ce au declarat cei doi

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Mariana a mai povestit că s-au cunoscut prin intermediul unor prieteni comuni după ce înainte se știau ca simpli prieteni.

"Avem foarte multi prieteni comuni si asa a fost sa fie. (…) Este o persoana matura si pe care simt ca ma pot baza, nu e ca restul persoanelor, care au 20 de ani. Cu toate ca lumea spune ca varsta nu conteaza, pentru mine conteaza”, a declarat Mariana, fosta concurentă de la Puterea Dragostei.

Sursa: Wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si