Close sidebar
Close sidebar

Marilena Rotaru ii cere Principesei Margareta sa il reprimeasca pe Printul Nicolae in Familia Regala: “Iertati-l de v-a gresit cu ceva, iubiti-l si primiti-l in locul decis de Rege!”

Marilena Rotaru a fost o apropiata a Regelui Mihai.

Matei Vaihan,


DISTRIBUIE
acest articol

Marilena Rotaru, fosta realiztoare la TVR, unde a facut, de-a lungul anilor, mai multe interviuri cu Regele Mihai, este in prezent presedinte al Miscarii pentru Regat si Coroana. Acum, dupa decesul Regelui Mihai, Rotaru i-a trimis o scrisoare deshisa Principesei Margareta in care ii cere acesteia sa il reprimeasca pe Printul Nicolae, nepotul Regelui Mihai, in Casa Regala. “Cum cele patru scrisori şi trei cereri de audienţă pe care Vi le-am trimis din martie 2014 până în august 2017 au rămas fără răspuns, (înţelegând că nu au ajuns la Alteţa Voastră), mă adresez din nou, public, deşi caracterul acestei scrisori este personal”, a scris Marilena Rotaru.

“Moştenirea spirituală primită direct de la Regele Mihai, de-a lungul a 21 de ani, mă obligă să Vă spun următoarele: Am împărtăşit şi împărtăşesc dorinţa legitimă a Regelui Mihai ca România să redevină Monarhie; Preţuiesc şi iubesc fiecare fiinţă prin care curge sângele Regelui Mihai, chiar dacă, în ultimul timp, opiniile mele au fost divergente faţă de cele ale Alteţei Voastre privind subordonarea Coroanei republicii de sorginte bolşevică.

”Adevărul este unul singur”, spunea Majestatea Sa Regele. În lumina acestui adevăr nu am încetat să preţuiesc (aşa cum am făcut-o în scris, filme şi emisiuni pe vremea când subiectul era interzis) tot ceea ce Alteţa Voastră a realizat pentru români, vindecând răni grave şi oferind nepreţuite ajutoare.”, a continuat Rotaru.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

“Din preţuire şi iubire, îndrăznesc (şi-mi cer iertare pentru îndrăzneală, dar inima mi-o cere) s-o îndemn pe Alteţa Voastră Regală să depăşească tulburarea cugetului din perioada doliului, prin trăirea acelei virtuţi speciale despre care ne vorbeşte Evanghelia: iertarea.

„...de nu veţi ierta oamenilor greşelile lor, nici Tatăl vostru nu vă va ierta vouă greşelile voastre” (Matei 6, 14-15). Augustul Vostru părinte v-a învăţat rugăciunea ”Tatăl nostru”, de mic copil, în limba română”, a spus Rotaru.

“Vorbind de multe ori cu Regele despre iertare, Majestatea Sa îmi atrăgea mereu atenţia asupra versului ”şi ne iartă nouă greşelile noastre precum şi noi iertăm greşiţilor noştri” spunând că, de fapt, îi cerem lui Dumnezeu să ne ierte numai când şi noi putem ierta.

Aşadar nu primim iertare dacă nu ne dovedim capabili s-o dăm. Una din parabolele dragi Regelui, pe care adeseori o aducea în dialogul nostru, era şi cea a ”Fiului risipitor!”, a explicat fosta realizatoare tv.

Citeste si: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul Melissei, fiica lui Alin Oprea, pentru tatăl ei. Larisa Oprea abia acum l-a făcut public printre lacrimi: "Dacă o data în viața ta spuneai adevărul..."- radioimpuls.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

“Alteţa Voastră Regală! Întregul univers se pregăteşte să întâmpine Naşterea Mântuitorului! Iertaţi-l- de V-a greşit cu ceva- pe nepotul Alteţei Voastre, pe Principele Nicolae! Împăcaţi-vă cu cel din sângele Regelui ca şi Alteţa Voastră, iubiţi-l şi primiţi-l în locul decis de Rege în ordinea Familiei Regale, al cărei cap şi inimă, acum sunteţi! Nu lăsaţi nimic să întunece orizontul de iubire şi credinţă cu care Regele a ocrotit şi ocroteşte şi acum, Familia Sa!  Dumnezeu să Vă lumineze şi să Vă binecuvânteze! Pace sufletească şi duhovnicească! Iisus se naşte! Slăviţi-L! ”, a incheiat Marilena Rotaru.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI