Close sidebar
Close sidebar

Marilyn Manson, strivit pe scena de doua macarale de filmare care au cazut peste el

Marilyn Manson a fost ranit in timpul unui concert sustinut la New York, dupa ce a fost lovit de doua macarale de filmare care au cazut peste el, scrie BBC News.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Accidentul s-a petrecut, in urma cu doua zile, in timp ce artistul canta “Sweet Dreams”, in sala de spectacole Hammerstein din New York. Manson a vrut sa urce pe scheletul metalic, care s-a prabusit peste el.

Citeste si: Gabriel Vasiliu, prezent la înmormântarea soției lui! Fostul concurent de la „Puterea Dragostei” a obținut o permisie de o zi: „Și-a dorit mult să o vadă pentru ultima oară”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea tristă a Transfăgărășanului. Puțini știu cum a fost construit, de fapt, ”drumul printre nori”- antena3.ro

Un martor ocular a declarat pentru BBC ca artistul a stat intins pe scena in jur de 15 minute inainte ca un echipaj medical sa ajunga la el si sa-l preia pentru a-l duce la spital. Pana la venirea Ambulantei, trupul artistului a fost acoperit cu o panza de culoare neagra, ceea ce i-a facut pe fani sa creada ca si-a pierdut viata in accident.

Manson a suferit multiple fracturi si a anuntat ca amana data a noua concerte pe care urma sa le sustina in viitorul apropiat.  Manson este intr-un turneu de promovare al noului sau album, in Statele Unite si Europa, planuit a se incheia in perioada Craciunului.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI