Close sidebar
Close sidebar

Marine le Pen: "Daca as fi americanca, as vota cu oricine altcineva in afara de Hillary Clinton"

Marine le Pen, presedinta Frontului National din Franta, a declarat ca daca ar fi cetatean american l-ar vota pe Donal Trump ca presedinte al SUA, relateaza AFP. Le Pen crede ca Hillary Clinton intruchipeaza tot ceea ce SUA au construit si exportat mai nefast in materie de economie, de relatii internationale.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

In luna mai a acestui an, Le Pen a atacat-o pe canditata republicana la Presedentia SUA, afirmand  despre ea ca "reprezinta un pericol" pentru siguranta lumii.
Intrebata ce parere are despre Donald Trump, frantuzoaica a declarat ca, lasand la o parte caracterul capricios al acestuia, americanii il plac pentru ca este un om liber fata de Wall Street, fata de pietele si bursele financiare, chiar si fata de propriul partid.
Le Pen a spus ca Donald Trump este un candidat care nu merita nici foarte multe reprosuri, dar nici foarte multe laude, scrie midilibre.fr.

In luna mai a acestui an, Le Pen a atacat-o pe canditata republicana la Presedintia SUA, afirmand  despre ea ca "reprezinta un pericol pentru siguranta lumii".

Intrebata ce parere are despre Donald Trump, frantuzoaica a declarat ca, lasand la o parte caracterul capricios al acestuia, americanii il plac pentru ca este un om liber fata de Wall Street, fata de pietele si bursele financiare, chiar si

fata de propriul partid.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Le Pen a spus ca Donald Trump este un candidat care nu merita nici foarte multe reprosuri, dar nici foarte multe laude, scrie midilibre.fr.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI