O vizită la care nu se aștepta îl face pe Marinel să-și reconsidere decizia. Andreea Mantea dorește să afle ce va decide concurentul: să rămână în competiție sau să plece acasă? 

Vizită surpriză pentru Marinel

Fratele geamăn al lui Marinel vine în Casa Iubirii. În ultima perioadă, Marinel este destul de tulburat, nu știe ce vrea și dorește să plece din competiție.

De față cu fratele său, Andreea Mantea îl întreabă pe Marinel dacă este de acord ca Lorena să meargă la date cu Ionuț și dacă și-a schimbat decizia de a rămâne în casă. 

Andreea Mantea: „Ești sigur că vrei să o lași pe Lorena să se ducă, mâine, la date cu Ionuț? Ești sigur că vrei să pleci sau ești sigur că te-ai răzgândit și nu mai vrei să mai pleci”.

Citește și: Reacția Andreei Mantea după ce a aflat că sora lui Radu de la „Casa Iubirii” a dispărut: „Ne apucăm de postat în mediul online și la televizor”

Marinel:„Nu mai sunt atât de sigur, sigur”

Andreea Mantea:  „Ai găsit oameni pentru căpșuni sau ce s-a întâmplat?”, potrivit KanalD.ro. 

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Mihaela și Robert discută din nou. Mihaela crede că va urma mereu propria intuiție, indiferent de opiniile altora. Andreea Mantea îi propune un date, iar Robert acceptă imediat. Încă nu știm ce va răspunde Mihaela. Întrebarea este dacă Mihaela își dorește încă o relație cu Robert, după ce acesta a dezvăluit că nu are niciun interes pentru ea, dar acum și-a schimbat opinia.

Citește și: VIDEO- Jennifer Lopez, rol inedit în „The Mother”

Citește și: VIDEO- Jennifer Lopez, rol inedit în „The Mother”

Robert s-a întors în brațele Mihaelei. Ce l-a determinat să facă acest lucru

Lucrurile au luat o întorsătură neașteptată în ”Casa Iubirii”, acolo unde un concurent s-a declarat îndrăgostit de persoana pe care a respins-o.

Robert susține că s-a îndrăgostit de  Mihaela, deși până acum nu i-a dat acesteia vreo șansă de a se cunoaște mai bine.

Robert susține că este îndrăgostit de Mihaela

Concurenții au rămas surprinși de schimbarea de atitudine a lui Robert și nu înțeleg dacă este o strategie sau și-a dat seama de sentimentele sale.

”Totul e posibil. Eu am și spus, în ultima mea relație nu am avut primul impact și după 5-6-7 luni m-am îndrăgostit de ea.”,  a spus  Robert.

Mihaela și Robert au mers în camera roșie, iar concurenta i-a adus o pară, gest de care Robert a fost impresionat.

Alexandru i-a dat Biancăi un ultimatum. Spiritele s-au încins în ”Casa Iubirii”

Cuplul format din Bianca și Alexandru se află în pragul despărțirii după gesturile făcute de Bianca. Alex este hotărât să pună punct relației dacă se va mai repeta.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Alexandru a fost dezamăgit de faptul că Bianca a dat curs mai multor joculețe și de faptul că la lăsat pe Laurențiu să se apropie de ea.

”Voiam să spun că anumite chestii din casă și tot ce se întâmplă pe aici, pe mine mă afectează mai mult decât ar trebui. Am vrut să-ți zic că dacă în vreun fel voi mai fi pus într-o situație în care să mă simt așa, îmi doresc să ies din casă.  ”, a spus Alex.

Bianca a rămas surprinsă de faptul că Alexandru i-a dat un ultimatum și nu este deloc încântată de asta.

Marinel consideră că Alex a luat o decizie pripită, iar Ionuț simte o ruptură între cei doi.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si