În Gala de astăzi a emisiunii Puterea Dragostei, Marinescu decide să-i spună fostei sale iubite Maria, tot ce are pe suflet. Bărbatul îi spune Mariei că încă ține la ea, însă nu o mai vrea alături de el în competiție. 

Maria și Marinescu și-au spus ADIO definitiv. Iată ce replică i-a dat Marinescu fostei sale iubite

Mainescu către fosta sa iubită, Maria: "Țin în continuare la tine, dar nu te mai vreau lângă mine"

În Gala de astăzi a emisiunii Puterea Dragostei, Marinescu decide să-i spună fostei sale iubitem Maria, tot ce are pe suflet. Bărbatul îi spune Mariei că încă ține la ea, însă nu o mai vrea alături de el în competiție. 

Până acum, Maria și Marinescu s-au despărțit de multe ori invocând că nu se mai înțeleg. Se pare că în prezent se întâmplă aceeași situație între cei doi, astfel că aceștia au luat decizia de a pune puct relației definitiv.

Marinescu de la Puterea Dragostei, replici suprinzătoare la adresa Mariei: „Țin în continuare la tine, dar...!”
Marinescu de la Puterea Dragostei, replici suprinzătoare la adresa Mariei: „Țin în continuare la tine, dar...!”[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citeste si: Cristi Comănici de la Puterea Dragostei, din nou îndrăgostit? Ce gest neașteptat a făcut concurentul

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Bogdan de la Ploiești a făcut, în sfârșit, anunțul despre copiii lui! Manelistul a ținut ascuns faptul că este tată- wowbiz.ro

Citeste si: A moștenit aproape 100 de miliarde de dolari și a devenit cea mai bogată femeie din lume. Cine este Alice Walton- antena3.ro

În ediția de ieri emisiunii, fiind extrem de afectată de despartirea de fostul ei partener pentru care avea sentimente,  Maria va izbucni in lacrimi si va îi va spune lui Marinescu tot ceea ce are pe suflet.

Chiar dacă moderatoarea emisiunii, Cristina Mihaela a incercat să le explice că ar mai putea sa dea o șansă relatiei si sa se impace, Maria pare mai hotarata ca oricand sa renunte la Marinescu.

"Nu se mai poate! Au fost momente cand l-am pus pe el mai presus de orice! Nu mai vreau si nici nu mai pot, indiferent de cum s-ar schimba el   si ce ar face el! Atata timp cat eu nu ma simt bine aici, prefer sa plec! Relatia pe care am avut-o noi pana acum  a fost construita doar de mine!",  afirma Maria, lăcrimând.

Citeste si: Scandal în casa Puterea Dragostei! Două concurente s-au luat la bătaie: „Ar trebui să-ți fie frică de mine!”

Gala emisiunii Puterea Dragostei o mai puteți urmări, de la ora 17:00, fie vizionând-o la TV, fie online.

Prima parte a emisiunii Puterea dragostei, însă, va fi mai tristă, deoarece Maria decide sa se despartă definitiv de Marinescu.

Citeste si: Scandal în casa Puterea Dragostei! Doi concurenți au sărit la bătaie: „Nu ești bărbat în ochii ei!"

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si