Maria a creat suspans printre concurenții actuali din Casa „Puterea Dragostei”, aceasta nu s-a arătat de prima dată. Marinescu părea calm și pus pe glume pe seama băieților din competiție, însă când a văzut-o pe fosta sa iubită, Maria s-a schimbat la față și s-a aruncat de pe canapea.

Citeste si: Iacob Duțu vrea să plece de la Puterea Dragostei pentru Bianca Comănici. Ce declarație i-a făcut Iacob, Biancăi?

Glume pe seama lui Marinescu

Băieții din casă au început să râdă și să facă glume pe seama fostului câștigător: „A venit sefa ta, te-ai dus, gata! Vino aici, Marie, sa radem de el! Ce relatie aveti voi doi, mah?”.

Maria a recunoscut că are emoții, dar cu toate acestea l-a invitat pe Gelu în grădină: „Am emotii ca si cand as fi prima data in casă...

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Daca vrei, putem merge in gradina, sa vorbim!", i-a spus ea lui Gelu. Eu eram indragostita de Gelu din sezonul 3, nu vin eu dupa tine..." 

Citeste si: Bogdan Mocanu, vizită în Istanbul. Ce planuri are fostul concurent „Puterea Dragostei”

Marinescu-canapea

Marinescu a căzut de pe canapea când Maria și-a făcut apariția în casa băieților.

[Sursa foto: Kanal D]

Maria a revenit pentru un actual concurent

Maria a făcut o adevărată atmosferă în Casa „Puterea Dragostei”, lăsându-l pe Marinescu fără cuvinte.

Mai mult decât atât, aceasta a mers să-l salute ca și când nimic nu s-ar fi întâmplat între ei.

Frumoasa blondină a recunoscut că nu a venit la „Puterea Dragostei pentru el, ci pentru Gelu, actual concurent, pe care l-a fugărit până la baie. Actualul concurent a spus că lui nu îi plac blondele.

Citeste si: Iancu Sterp pagube serioase la începutul anului. Mașina fostului concurent de la Puterea Dragostei a fost vandalizată într-o benzinărie: ,,A spart geamul și nu merge, nu mai are baterie"


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si