„Băiatul ăsta, Mario, efectiv a coborât pe picioarele lui, puțin sprijinit. Era conștient, vorbea, l-a întins pe iarbă (cel de care se sprijinea, n.r.). Și m-am dus la nepotul meu. Va spun sincer ca a murit pe loc”, a declarat ruda tânărului, pentru Știrile Kanal D.

Bărbatul a făcut și alte declarații controversate despre Mario Iorgulescu: „Din sursele noastre, venea de la niște prieteni, de la un party.

Consumase foarte mult alcool și substanțe interzise, am ințeles. Vă spun și eu ce mi-au spus persoanele care au fost acolo”.

„L-a sunat un prieten din București si i-a zis ca iubita lui e la Nuba cu altcineva. Și atunci, presupun, ca a lasat totul la pământ. Cred ca asta a fost si motivul pentru care era foarte nervos, foarte neatent. Posibil că vorbea cu ea la telefon”, a mai spus unchiul soției victimei. 

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

 

Mario Iorgulescu a fost internat duminică în Spitalul Elias din Capitală.

„Evoluţia pacientului Mario Iorgulescu, internat în spitalul Elias cu diagnosticul de Politraumatism prin accident rutier, este lent favorabilă. El este conştient, rămânând conectat la aparatele de ventilaţie mecanică. Se apreciază că deocamdată nu a depăşit zona riscului vital şi continuă să necesite îngrijiri de terapie intensivă”, a anunțat, luni, managerul Spitalului Elias.

Citeste si: FOTO| Imagini noi cu mașinile implicate în accidentul provocat de Mario Iorgulescu

Citeste si: Ultimele cuvinte pe care i le-a spus victima lui Mario Iorgulescu soției sale


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si