Încă din primele ediții ale Sezonului 3 Exatlon, artistul s-a făcut deja remarcat în rândul colegilor. Pentru că emisiunea este la început, iar concurenții abia acum se descoperă unul pe celălalt. Așa se face că în ediția de duminică, Mario Fresh a fost subiectul de discuție între colegii lui din echipa Războinicilor. Vestea bună este că artistul a atras atenția în mod plăcut, iar aceștia s-au exprimat părerea direct.

Citeste si: Presa străină: Uniunea Europeană se pregăteşte să amâne Brexitul până în iulie

”Acolo, Mario, nu ştiu, din punctul meu de vedere este cel mai bun caracter”, a spus Iulian Angelescu. ‘

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

”Da, nu, adică chiar a fost… ne-a felicitat! Ne-a felicitat şi pe fiecare în parte, mereu la start ‘bafta’, tot. Frumos din partea lui. Eu cred că e singurul care are… Care are caracter! Toţi au caracter…”, au spus Razboinicii în cadrul emisiunii.

În sezonul al treilea de la Exatlon, echipa Faimoșilor este formată din campioni care și-au dovedit valoarea incontestabilă în competiții naționale, europene, mondiale, dar și pasionați de sport, în general.

Citeste si: Examen auto 2019. Cum obții permisul auto și ce documente trebuie să conțină dosarul pentru înscriere la examen

Andreea Arsine, AMI, Mario Fresh, Costin Gheorghe, Andreea Mihaela Zaragiu. Andrei Boțoaca, Diana Pivniceru, Ciprian Mariș, Cătălina Șeicaru și Ion Surdu formează echipa faimoșilor.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si