Invitat în platoul Wowbiz, Marius a declarat că femeia cu care este acum l-a făcut să se îndrăgostească mai repede decât credea, acum fiind dedicat în totalitate relației.

Citeste si: Alexandra de la Puterea Dragostei, dezvăluiri în exclusivitate despre relația cu Ionuț Ghiță, după ce acesta s-ar fi întâlnit cu o altă tânără: ,,Eu v-am spus de fiecare dată”

Cum s-au cunoscut cei doi

Marius a povestit că a cunoscut-o pe actuala parteneră dintr-o pură întâmplare. Cei doi s-au întâlnit la două zile după ce Marius și-a dat jos de la mână brățara pe care o primise de la Andreea Pirui. 

„Am vrut să las o perioadă tampon între fosta relație și următoarea care avea să vină, nu știam când, nu o așteptam, nu o doream. S-a întâmplat. Lumea o să zică că sunt nebun. Eu primisem de la Andreea în emisiune o brățară.

Brățării nu îi mergea închizătoarea, iar Andreea a zis: hai să-i facem un nod. Nu o dădeam niciodată jos și nu înțelegeam de ce nu mă îndrăgosteam. Ieșeam cu fete, dar nu mă îndrăgosteam. La un moment dat, ies cu două prietene și venise vorba de brățară. Au zis să o dau jos imediat, că are nod.

Am tăiat brățara respectivă, ele au tăiat-o. Am dat-o jos și după 2 zile m-am îndrăgostit.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citeste si: Iasmina Halas surprinsă în compania fostului iubit, Alin. Cei doi au fost văzuți de fani în Sibiu

Când ai brățară cu nod, te ține legat. Eu nu cred așa ceva, dar coincidența a făcut ca exact după două zile să se întâmple”, a spus Marius pentru Wowbiz.ro

S-a îndrăgostit rapid de actuala iubită

Marius a povestit că femeia care îi este alături în prezent l-a făcut să se îndrăgostească iremediabil, iar sentimentele pe care i le poartă sunt foarte puternice. 

„Niciodată nu m-am îndrăgostit atât de repede și de puternic. Sentimentele s-au schimbat între timp, nu știu să le descriu. În ceva mai puternic, mai matur. Încă nu ne dorim să vorbim prea mult despre treaba asta.

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Motivul pentru care Nicki Minaj și-a anulat concertul de la Saga Festival: "Trebuie să mă asigur că iau decizii corecte". Superstarul internațional era cap de afiș- radioimpuls.ro

Nu e persoană publică. Am pus o poză ca să știe toată lumea că sunt într-o relație. A fost prima relație în care am fost sută la sută. Nu am dat nicio reacție altei femei.

Prima în care nu am mai văzut pe altcineva. În asta, pe cuvânt. Merg la detectorul de miciuni. Sunt mândru de mine. Așa e când întâlnești o persoană și să o vezi doar pe ea”, a mai adăugat Marius.

Citeste si: Bogdan Mocanu și iubita misterioasă din nou împreună. Fostul concurent ,,Puterea Dragostei" a făcut anunțul: „Nu am fost nicio zi despărțiți cu inima”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si