Marius Ionașcu a murit într-un accident aviatic. El s-a urcat la bordul aeronavei sale de mici dimensiuni, însă s-a prăbușit în Lacul Colibița. Impactul a fost fatal pentru el și pentru celălalt pasager.

Citește si: Panică într-un avion, după ce un motor a explodat în zbor

Avionul pilotat de bărbat s-a prăbușit în Lacul Colibița. Victima a fost scoasă inconștientă din apă de către un bărbat aflat pe lac cu ambarcațiuni.

Accident aviatic la Colibița

Marius Ionașcu a fost resuscitat de un pompier ce era paramedic și se afla în timpul său liber. Prima dată, victima a răspuns manevrelor aplicate, ulterior a intrat iar în stop cardiorespirator și nu s-a mai putut face nimic.

„Din păcate, după mai bine de 100 de minute de aplicare a protocolului de resuscitare, organismul victimei nu a mai răspuns manevrelor aplicate, fiind declarat decesul", informează, duminică, ISU Bistrița-Năsăud.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Avionul pilotat de el s-a rupt în bucăți în apă, iar pasagerul care se afla cu el a reușit să se evacueze din aeronavă, dar a suferit un atac de panică și a fost transportat la spital. Bărbatul avea 45 de ani și era de origine germană.

Citește si: Accident aviatic în SUA

Pilotul avea o afacere în Bistrița Năsăud, o firmă de aparate de aer condiționat.

El se număra printre cei mai experimentați piloți din județ și acum se cercetează pentru a afla ce s-a întâmplat de fapt și cum s-a prăbușit avionul de mici dimensiuni. Se ia în calcul și varianta ca bărbatului să i se fi făcut rău, dat fiind faptul că avea și probleme cu inima.

Citește si: VIDEO| Tragedie în Grecia: Un avion cargo s-a prăbușit. Opt persoane au murit

În 2016, Marius Ionașcu a obținut și licența UML pentru pilotarea avioanelor de zbor ultraușoare. Aceste cursuri se predau doar piloților care deja au înregistrat o experiență în pilotarea aeronavelor.

Citește si: El este Valentin Anghel, pilotul care a murit carbonizat, după ce avionul pe care îl pilota s-a prăbușit în Giurgiu. Era însoțit de o tânără de 28 de ani


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si