Antrenorul echipei Gaziantep a făcut bronhopneumonie şi va rămâne sub atenta supraveghere a medicilor câteva zile.

Citeste si: Un consilier pentru securitate naţională din SUA avertizează Marea Britanie în legătură cu riscurile implicate de folosirea tehnologiei Huawei în reţelele 5G

Citeste si: VIDEO| Raliu fatal pentru un tânăr de 25 de ani

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Cum a revenit în România, pentru a fi alături de familie, Marius Şumidică, de 48 de ani, a și ajuns la spital. la această oră, antrenorul echipei Gaziantep se află la Floreasca, iar medicii i-au transmis că va rămâne mai multe zile pentru îngrijiri medicale.

Citeste si: Locatarii unui bloc din Vaslui evacuați după ce un locatar a pus 20 de ardei iuți în cuptorul cu microunde

Citeste si: Horia Tecău şi-a deschis o cafenea în centrul vechi al Braşovului! Afacerea nu a fost cu noroc pentru Simona Halep!

"Am făcut bronhopneumonie. Am fost la spital și-n ziua meciului, în Turcia. Am făcut perfuzie, am bătut, seara am venit acasă, în România, și trei zile am fost la pământ. Sunt pe antibiotice, mi-e foarte rău." a declarat antrenorul.
"Doctorii nu vor să-mi dea drumul acasă, spun că e foarte periculos", a mărturisit Șumudică pentru Gazeta Sporturilor.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si