Patricia Teicu va fi supusa, in curand, unei  interventii chirurgicale in zona abdomenului, necesara pentru a putea sa isi revina complet!

In urma cu un an, lumea muzicala a fost zguduita de stirea ca Patricia, fata compozitorului Marius Teicu, era bolnava de leucemie! Femeia, in varsta de 41 de ani, se afla internata la Spitalul Fundeni,  la Sectia de Transplant Medular, in stare foarte grava si avea nevoie disperata de sange.

“Patricia a trecut prin cea mai cumplita perioada din viata ei! A stat pe un pat de spital aproape opt luni si a slabit in jur de zece kilograme! Tratamentele chinuitoare cu citostatice au slabit-o, iar, la un moment dat, organismul ei a fost grav afectat! Culmea, dincolo de problemele de sange, au venit si complicatiile la nivelul abdomenului si, astfel, a fost nevoita sa faca si o operatie la stomac! In caz contrar, nu s-ar mai fi putut alimenta si nici hidrata corespunzator! A fost dur si dificil de indurat, insa, din fericire, totul s-a terminat cu bine pentru ea, iar, acum, starea sa este stabila”, au dezvaluit persoane din preajma fiicei compozitorului.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

 

Patricia, dupa ce a invins boala

"Am renascut. Ma rog in fiecare zi si le multumesc oamenilor. In fiecare dimineata. Primul lucru e sa-i iau la rand si sa le multumesc: incepand cu Dumnezeu si toti oamenii care m-au ajutat. Sunt alt om, ti se schimba prioritatile", a spus si Patricia la un post de televiziune dupa ce a scapat de cosmar si a invins cu adevara boala cumplita!

Totusi, zilele negre nu s-au terminat inca pentru Patricia, intrucat ea va fi nevoita sa ajunga iarasi pe mana medicilor, de data aceasta, chirurgi!
“Patricia se va opera din nou la stomac, intrucat acolo are inca probleme! Ei i s-a facut o interventie abdominala in toamna, dar mai este necesara inca una, pentru a se vindeca in totalitate. Din pacate, corpul ei nu suporta deocamdata o taietura, fiindca este inca bolnav! Din acest motiv, impreuna cu tatal ei, tanara merge periodic la Spitalul Fundeni, pentru tratamente de imunitate! Asa s-a intamplat si in urma cu o saptamana, atunci cand femeia a stat cateva ore sa isi faca perfuzii cu vitamine, iar pe culoare a astepat-o  Marius Teicu”, au dezvaluit persoane de la fata locului.
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si