Zilele trecute, la magazinul Muzica, Marius Teicu a primit „Discul de Aur” dupa 50 de ani de cariera. La festivitate a participat si sotia sa, Rodica.  „După o carieră de jumătate de veac, perioadă în care a compus peste 500 de melodii de muzică uşoară, majoritatea editate pe vinil, casetă audio ori CD, coloane sonore pentru filme de lung metraj, show-uri muzicale de televiziune, spectacole de revistă, musicaluri pentru copii şi zeci de premii muzicale primite, îndrăgitul compozitor MARIUS ŢEICU a primit, la 73 de ani, primul său Disc de Aur”, au spus organizatorii.

Marius Teicu a primit „Discul de Aur” dupa 50 de ani de cariera: "N u am putut sa fac nimic vreo 3 ani si jumatate"

Marius si Rodica Teicu trec printr-o perioda cumplita dupa ce, in august 2017, fiica lor, Patricia, a decedat dupa ce a pierdut lupta cu o boala teribila.  „Eu sunt un familist convins şi atunci când am avut probleme de familie ca fiecare dintre noi, câte un necaz, acolo nu am putut să fac nimic vreo 3 ani şi jumatate.”, a dezvaluit Marius Teicu. 

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Marius Teicu a primit „Discul de Aur” dupa 50 de ani de cariera. Compozitorul a spus ca nu se va opri

Acum cateva zile, Marius Teicu a primit „Discul de Aur” dupa 50 de ani de cariera. Compozitorul a spus ca se va dedica in continuare vietii artistice:  „Dar trebuie să muncesc în continuare. O am pe soţia mea, am doi nepoţi extraordinari, pe soacra mea, pe ginerele meu.

O familie de care trebuie să am şi grijă, dar şi să întreţin o atmosferă pozitivă”.

 

Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si