Close sidebar
Close sidebar

Marius Teicu a primit „Discul de Aur” dupa 50 de ani de cariera: „Trebuie sa muncesc in continuare”

Recent, Marius Teicu a primit „Discul de Aur” dupa 50 de ani de cariera. Compozitorul trece printr-o perioada cumplita, dupa decesul fiicei sale.

Matei Vaihan,


DISTRIBUIE
acest articol

Zilele trecute, la magazinul Muzica, Marius Teicu a primit „Discul de Aur” dupa 50 de ani de cariera. La festivitate a participat si sotia sa, Rodica.  „După o carieră de jumătate de veac, perioadă în care a compus peste 500 de melodii de muzică uşoară, majoritatea editate pe vinil, casetă audio ori CD, coloane sonore pentru filme de lung metraj, show-uri muzicale de televiziune, spectacole de revistă, musicaluri pentru copii şi zeci de premii muzicale primite, îndrăgitul compozitor MARIUS ŢEICU a primit, la 73 de ani, primul său Disc de Aur”, au spus organizatorii.

Marius Teicu a primit „Discul de Aur” dupa 50 de ani de cariera: "N u am putut sa fac nimic vreo 3 ani si jumatate"

Marius si Rodica Teicu trec printr-o perioda cumplita dupa ce, in august 2017, fiica lor, Patricia, a decedat dupa ce a pierdut lupta cu o boala teribila.

 „Eu sunt un familist convins şi atunci când am avut probleme de familie ca fiecare dintre noi, câte un necaz, acolo nu am putut să fac nimic vreo 3 ani şi jumatate.”, a dezvaluit Marius Teicu. 

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Marius Teicu a primit „Discul de Aur” dupa 50 de ani de cariera. Compozitorul a spus ca nu se va opri

Acum cateva zile, Marius Teicu a primit „Discul de Aur” dupa 50 de ani de cariera.

Compozitorul a spus ca se va dedica in continuare vietii artistice:  „Dar trebuie să muncesc în continuare. O am pe soţia mea, am doi nepoţi extraordinari, pe soacra mea, pe ginerele meu. O familie de care trebuie să am şi grijă, dar şi să întreţin o atmosferă pozitivă”.

 
Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI