Close sidebar
Close sidebar

VIDEO Mark Rutte a fost numit secretar general al NATO. Ce salariu va primi noul șef al Alianței militare

Mark Rutte a fost numit, miercuri 26 iunie, noul secretar general al NATO, înlocuindu-l pe Jens Stoltenberg. Decizia vine după ce președintele României, Klaus Iohannis, anunțase că se retrage din cursa pentru preluarea postului de coordonare la vârful alianței militare Nord-Atlantice. Ce salariu va primi noul șef al NATO?

Sorin Negru,

Ce salariu va primi Mark Rutte ca șef al Alianței militare NATO

[Sursa foto: Twitter / Mark Rutte]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Cele 32 de state membre ale NATO l-au numit miercuri pe prim-ministrul interimar olandez Mark Rutte în postul de secretar general al Alianţei Nord-Atlantice.

Citește și: Klaus Iohannis, felicitat de Ambasada SUA după ce a anunțat că nu mai luptă pentru conducerea NATO: „Suntem recunoscători pentru contribuțiile României”

Citeste si: Traficul pe Valea Oltului va fi suspendat timp de o lună. Se fac defrișări pentru construcția autostrăzii Sibiu- Piteşti- kanald.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Mark Rutte îi va succeda lui Jens Stoltenberg, potrivit unui comunicat oficial transmis miercuri de Consiliul Atlanticului de Nord.

Mark Rutte preia șefia NATO de la Jens Stoltenberg 

[Sursa foto: NATO.org]

Ce mesaj a transmis Mark Rutte după numirea ca secretar general al NATO

Mark Rutte a transmis că este onorat să preia funcția de șef al NATO de la Jens Stiltenberg:

"Este o onoare extraordinară să fiu numit Secretar General al NATO. Alianța este și va rămâne piatra de temelie a securității noastre colective. Conducerea acestei organizații este o responsabilitate pe care nu o iau cu ușurință. Sunt recunoscător tuturor Aliaților pentru că și-au acordat încrederea în mine", a scrie Rutte pe Twitter. 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI