Close sidebar
Close sidebar

Croația învinge Marocul cu 2-1 în finala mică de la Cupa Mondială din Qatar 2022

Cupa Mondială din Qatar 2022 a intrat în ultimul act. Croația și Maroc au răzbunat scorul alb din meciul direct avut în faza grupelor. Croația a câștigat relativ ușor meciul și s-a poziționat pe locul trei al Cupei Mondiale. Pentru Maroc, meciul cu Croația de astăzi a fost ca o finală mare, fiind prima echipa din Africa ajunsă în faza semifinalelor de la un Campionat Mondial.

Sorin Negru,

Cupa Mondială din Qatar 2022, finala mică, Croația - Maroc

[Sursa foto: Facebook]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Cupa Mondială din Qatar 2022, finala mică. Meciul dintre Croația și Maroc  a fost o adevărată finală pentru selecţionata Marocului, care nu a putut conta pe căpitanul Romain Saiss, accidentat înaintea meciului.

Citește și: Ea este Ivana Knoll- cea mai sexy suporteră de la Cupa Mondială 2022

Croația a terminat pe podium Cupa Mondială din Qatar, după ce în urmă cu patru ani, terminase pe locul 2 după finala pierdută cu Franța, în Rusia.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Acum echipa lui Modric, aflat la ultimul turneu final din carieră, a învins fără probleme selecționata Marocului, într-o partidă în care a jucat mai bine decât africanii și au avut mai multe ocazii de poartă.

UPDATE Croația s-a impus cu 2-1 în fața Marocului

Marocul a încercat să egaleze în ultimele minute de joc și în cele 6 minute extra-regulamentare de joc.

Croația conduce cu 2-1 la pauză, după un șut excelent al lui Mislav Orsic în min. 42.

Cupa Mondială din Qatar 2022, finala mică

[Sursa foto: FIFA]

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI