Logodnica primului roman care a “invadat” Marea Britanie a marturisit ca nu cunoaste in ce conditii a avut loc accidentul care i-a curmat viata tanarului, insa nu crede ca este vina lui. Ba mai mult, tanara sustine ca la volan s-ar fi aflat altcineva, in momentul impactului.

Suzana Mates are 23 de ani, este originara din Tulcea si locuia in Londra impreuna cu Victor de doi ani. Cei doi isi facusera si planuri de nunta si ar fi urmat sa se casatoreasca in aceasta vara, scrie Adevarul.

„Am hotarat sa ne casatorim, am stabilit ca vom face nunta la vara. Mai urma doar sa ne hotaram exact unde. Victor e bucurestean si ne-am gandit sa facem nunta acolo, dar mai exista si varianta Cipru, acolo de unde e tata. Nu pot sa cred ca Victor a fost vinovat pentru accident. Nu pot, pur si simplu. Il cunosc, avea experienta la condus, era un sofer excelent si nu facea niciodata greseli la volan. Si nu cred ca a facut drifturi, asa cum am auzit ca se spunea”, a declarat Suzana, pentru „ Adevarul ”.  

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Tanara nu face acuzatii directe, ci inclina sa creada ca accidentul nu ar fi fost produs de Victor, ci de un alt sofer. Suzana sustine ca logodnicul sau era un barbat responsabil care nu ar fi facut o asemenea eroare.

„Pot spune doar ca Victor se afla in masina cu inca cineva. Am inteles ca e vorba de un prieten care a scapat doar cu cateva zgarieturi.

Baiatul respectiv nici macar nu avea carnet, dar exista si posibilitatea ca tocmai el sa fi condus cand a avut loc dezastrul. Eu nu cred ca Victor era la volan, el nu facea asemenea eroare”, a mai afirmat Suzana.   

Potrivit sursei citate, Victor va fi repatriate si va fi inmormantat la Bucuresti.

„Asteptam rezultatele investigatiei, eu urmeaza sa merg si sa confirm daca e el. Cercetarile dureaza, din ce mi s-a spus, intre 7 si 10 zile. Eu vreau sa organizez o intalnire la care sa vina prietenii sai din Anglia, un fel de ceremonie de luat ramas bun. Apoi, il vom duce in tara, la Bucuresti, unde e familia lui si unde va fi inmormantat”, a mai spus Suzana.     

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si