Close sidebar
Close sidebar

Marturia cutremuratoare a tatalui fetitei agresate de politistul din Iasi: „Imi venea sa ma duc sa ii dau foc la casa”

Acuzaţii noi şi deosebit de grave se-ndreaptă şi către un poliţist din Iaşi. Ar fi încercat să abuzeze o minoră. Parintii ei au depus plângere împotriva omului legii.

I. I.,


DISTRIBUIE
acest articol

Tatal fetei: Imi venea sa ma duc sa ii dau foc la casa!

Reporter: Vorbiti despre un politist.

Tatal victimei: Da, politist. 

Marturia parintelui e socanta. Cel pe care il acuza, printre lacrimi, poarta uniforma legii:

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: O descoperire arheologică i-a șocat pe cercetători, în Germania: „Răzbunătorul” îngropat cu pietre mari pe piept ca să nu învie- antena3.ro

Tatal fetei: Primul lucru pe care i l-a zis Da-mi un pupic. Fata a zis "Nu". El atunci a sarutat-o pe ureche, pe gat, pe obraz, pe gurita... Fata il respingea.

Din spusele barbatului, gesturile interzise s-au petrecut acasa la politist, unde fata minora mergea adesea.

Vizitele n-au trezit suspiciunea tatalui pana de curand, cand fiica i-ar fi povestit ca omul in care amandoi aveau incredere si care are acasa o sotie si un copil ar fi incercat s-o abuzeze. 

Ruda politist: Ei au adus-o cu gandul  de a o ajuta. Ea se trage dintr-o familie saraca. I-a luat hainute pentru scoala, nu cred ca e adevarat ce se aude.

Mama fetei: Eu am zis sa fie bine si pentru familia lui si pentru fata mea ca ii ajuta in gospodarie. I-a luat ghete, gecuta si mie mi s-a parut ok cat a ramas singura cu dansul. Ea a fost la marfa dusa si au ramas doar ei.

Tatal fetei: Fata cand a venit seara i-am zis "Mergem maine la politie si il denuntam." Ea mi-a zis "Nu, tata, nu mergem nicaieri, ca mi-e frica sa nu ma calce cu masina" Eu cred ca e posibil sa o fi amenintat-o.

Tatal fetei a depus plangere la politie si imediat la sectie a ajuns si cel acuzat. Cat a stat la audieri, cei care il cunosc i-au luat apararea.

Tatal fetei: Credeti ca minte fata? Probabil, nu stiu. De ce ar minti? E doar o copila. Nu stiu, eu nici n-am auzit.

La interogatoriu, politistul e negat acuzatiile... Cum a facut si la iesire din sectie.

La momentul comiterii presupusei fapte, omul legii era in concediu. Pe numele sau a fost deschis acum un dosar penal, care a ajuns pe masa procurorilor. Superiorii lui vor stabili daca acuzatiile care i se aduc sunt adevarate.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI