Catalin Gabriel Pohace (24 de ani), militar in cadrul unei unitati militare din Babadag si-a pierdut viata pe 15 mai 2018, dupa ce a intrat in mare, in zona plajei "Trei Papuci" din Constanta.

Madalin Mihai Pohace, fratele geaman al lui Catalin, a mers astazi la morga din Constanta pentru a-si lua fratele acasa la Pitesti.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Primele imagini din timpul cutremurului care a zguduit România. Ce a surprins o cameră din Buzău. VIDEO- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

"24 de ani numai impreuna am fost. in fiecare zi. Numai cand eram in interes de serviciu ne-am separat. intotdeauna s-a aventurat, asa a fost el. ii placea sa se aventureze, sa isi testeze limitele si a mers prea departe de data asta. Era un militar de nota 10, chiar ii placea la unitate, la Infanterie Marina. Voia sa mearga mai departe si uitati, s-a intamplat sa moara in mare", a declarat Madalin cu ochii in lacrimi.

Un tanar care facea kite-surfing l-a vazut plutind si l-a adus la mal.

Un prieten al militarului a sunat la numarul unic de urgenta 112, iar un echipaj SMURD s-a deplasat de urgenta la fata locului.

Din nefericire, manevrele de resuscitare care au durat cateva zeci de minute au fost in zadar.

Sursa: observator.tv


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si