Snoop Dogg e un rapper cu capul în nori de fum. Cel puțin așa a lăsat să se înțeleagă de-a lungul anilor. Acum câteva zile însă, a venit mai în glumă mai în serios și confirmarea.

Citește și: Lil Tay, rapper și vedetă pe rețele de socializare, a murit la 14 ani: ”Va rămâne în inimile noastre”

„Aseară, Mike Epps a fost aici.

A, suntem prieteni. Da, și mi-a zis că a fost în vacanță în Islanda și nu știa cum o să facă rost de marijuana. Așa că te-a sunat pe tine și te-a întrebat dacă cunoști pe cineva. Și, culmea, știa. Măi, data trecută când am verificat, eram „prietenul prietenului”. Sunt o conexiune.”

Mărturia șocantă a lui Snoop Dog

Dacă e real ce spune rapperul sau dacă doar face parte din show, nu avem de unde să știm. Cert e că gazda emisiunii, Jimmy Kimmel, a vrut să scoată mai mult de la Snoop Dogg.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

„Am aici o listă de țări în care ai fost și vreau să-mi spui dacă știi pe „cineva” acolo. Mexic? Da, domnule! Irlanda? Sigur că da, prietene. Dar în Coreea de Nord, că ai fost și acolo. Ah, nu, acolo n-am!”

În 2016, Snoop Dogg reușea să facă „vedetă” o comună din România pe Instagram. Rapperul și-a dat check-in în Bogata de Mureș, când de fapt se afla în Bogota, capitala Columbiei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si