Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Mărturia șocantă a lui Snoop Dog. Rapperul a dezvăluit că știe dealeri în toată lumea

Snoop Dogg face declarații cel puțin controversate. Rapperul a spus într-o emisune live că știe dealeri de droguri peste tot în lume.

Redactia Stirile Kanal D,

Mărturia șocantă a lui Snoop Dog. Rapperul a dezvăluit că știe dealeri în toată lumea

[Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Snoop Dogg e un rapper cu capul în nori de fum. Cel puțin așa a lăsat să se înțeleagă de-a lungul anilor. Acum câteva zile însă, a venit mai în glumă mai în serios și confirmarea.

Citește și: Lil Tay, rapper și vedetă pe rețele de socializare, a murit la 14 ani: ”Va rămâne în inimile noastre”

„Aseară, Mike Epps a fost aici. A, suntem prieteni. Da, și mi-a zis că a fost în vacanță în Islanda și nu știa cum o să facă rost de marijuana. Așa că te-a sunat pe tine și te-a întrebat dacă cunoști pe cineva. Și, culmea, știa. Măi, data trecută când am verificat, eram „prietenul prietenului”. Sunt o conexiune.”

Mărturia șocantă a lui Snoop Dog

Dacă e real ce spune rapperul sau dacă doar face parte din show, nu avem de unde să știm. Cert e că gazda emisiunii, Jimmy Kimmel, a vrut să scoată mai mult de la Snoop Dogg.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

„Am aici o listă de țări în care ai fost și vreau să-mi spui dacă știi pe „cineva” acolo. Mexic? Da, domnule! Irlanda? Sigur că da, prietene. Dar în Coreea de Nord, că ai fost și acolo. Ah, nu, acolo n-am!”

În 2016, Snoop Dogg reușea să facă „vedetă” o comună din România pe Instagram. Rapperul și-a dat check-in în Bogata de Mureș, când de fapt se afla în Bogota, capitala Columbiei.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI