Close sidebar
Close sidebar

Marturii despre crimele tortionarului Alexandru Visinescu: "Voia sa fuga, sa evadeze! Atunci Visinescu a scos pistolul din toc si l-a impuscat!"

Fostul comandant al Penitenciarului Ramnicu Sarat este condamnat la 20 de ani de inchisoare.

Petru Luca,


DISTRIBUIE
acest articol

Alexandru Visinescu (80 de ani), fostul comandant al Penitenciarului Ramnicu Sarat, a fost condamnat la o pedeapsa de 20 de ani de inchisoare pentru crime impotriva umanitatii, instantele respingandu-i deja cererea de eliberarea conditionata din motive de sanatate. Presa buzoiana a relatat diverse marturii cutremuratoare ale torturilor la care erau supusi detinutii care intrau pe mana lui Visinescu in inchisoare. Pentru publicatia "Sansa", buzoianul Nicolae Caldararu a rememorat o intampalre tragica la care a asistat in copilarie.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

  "Eu m-am născut şi am crescut în Râmnicu Sărat, pe strada Modestiei, lîngă Penitenciar. Într-o zi, când noi ne jucam pe stradă, un deţinut a ajuns pe gard, nu ştiu cum a reuşit pentru că prin sârma ghimpată trecea curent. Voia să fugă, să evadeze. Atunci Vişinescu a scos pistolul din toc şi l-a împuşcat. Deţinutul a picat în interiorul puşcăriei. Vişinescu era afară cu alţi deţinuţi care curăţau şan­ţurile, că erau şi deţinuţi pe care îi scotea la muncă.

Pe Coposu sau alţi deţinuţi politici, nu-i scotea, erau închişi în celulele H“, a povestit Caldararu. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI