Close sidebar
Close sidebar

Marturii emotionante. Catalin Cazacu a vorbit despre relatia cu fiul sau: " S-a schimbat foarte mult dupa ce...". Care este cea mai mare dorinta a micutului

Se pare ca distanta i-a unit si mai mult pe cei doi, in prezent Catalin si Andrei intelegandu-se de minune si avand chiar o relatie mai stransa decat inainte de participarea sportivului la Exatlon.

M.C.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Catalin Cazacu, in varsta de 33 de ani, a vorbit deschis despre relatia pe care o are cu fiul lui de doar 8 ani, dar si cum s-a schimbat aceasta pe parcursul competitiei Exatlon, cat timp sportivul a fost plecat in Republica Dominicana.Desi cel mic locuieste cu bunicii din partea mamei in Sarmisegetusa, relatia tata-fiu nu are de suferit, ba din contra, Catalin se comporta cu Andrei ca si cand ar fi cei mai buni prieteni.

"S-a schimbat foarte mult dupa ce m-am intors de la Exatlon, nu stiu daca din cauza ca am stat eu foarte mult acolo, sau pentru ca m-a vazut aproape zilnic la TV, dar am devenit foarte apropiati. Vorbim zilnic la telefon si merg la el cat de des pot. Simt ca ma iubeste tot mai mult si ca ma doreste in viata  lui. Copilul meu ma obliga sa evoluez.

Acum, de exemplu, Andrei abia asteapta sa inceapa emisiunea Cash Taxi si, evident, vrea sa il plimb cu acel taxi, nu cu alta masina”, a sustinut Catalin Cazacu, conform revistei Viva.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Sportivul este mandru ca cel mic are parte de o copilarie "pe stil vechi", jucandu-se afara si murdarindu-se, asa cum facea si el la varsta lui. Catalin a dezvaluit ca a crescut intr-o familie unde parintii lui erau un model demn de urmat: tatal sau la cei peste 70 de ani ai sai inca ii aduce flori sotiei lui. "Eu pe Andrei nu l-am vazut plangand niciodata, e genul de copil care, daca se loveste, se enerveaza, nu plange.

E murdar si zdrelit in genunchi seara, cand intra in casa, la fel cum eram si eu la varsta lui. Are o copilarie pe model vechi, asa cum ar trebui sa aiba toti copiii; invata experimentand.(..) Nu este foarte sensibil, nu este cocolosit, este un barbat inca de la varsta asta si ma surprinde in fiecare zi", a adauagat Cazacu.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI