Close sidebar
Close sidebar

Marturii halucinante ale unui chirurg roman! Lampa din sala de operatii a fost inlocuita abia dupa 44 de ani! "Asta e viteza reala a modernizarilor din spitalele de stat romanesti"

Lampa scialitica din sala de operatii a Spitalului Judetean de Urgenta Brasov a fost inlocuita dupa 44 de ani, fiind pusa in functiune in acelasi an in care a fost dat in folosinta si spitalul, scrie pe pagina sa de Facebook medicul chirurg Dan Grigorescu, seful Sectiei de chirurgie plastica.

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

„Nu numai lampile din salile de operatii! Dupa 44 de ani de la punerea ei in functiune in 1974 (an in care a fost dat in folosinta si spitalul!), aceasta lampa scialitica a fost, in sfarsit, inlocuita...”, scrie medicul pe pagina sa de Facebook.
 
Dan Grigorescu ataseaza in postarea sa si o fotografie cu lampa din sala de operatii a spitalului, spunand ca aceasta arata modul in care se modernizeaza spitalele de stat din Romania.
 
„Imaginea, surprinsa de mine ieri in trecere spre blocul operator, ne arata care este de fapt viteza reala a modernizarilor din spitalele de stat romanesti. Care, ele insele, ar fi trebuit sa fie inlocuite cu altele noi dupa 30 de ani de functionare. Nu numai lampile din salile de operatii...”, comenteaza medicul.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI