Close sidebar
Close sidebar

Marturii socante despre Florin Buliga, criminalul din Brasov! Mama sa l-a blestemat pe patul de moarte!

Criminalul din Brasov a ramas orfan de mama pe cand avea 14 ani. Femeia s-a stins rapid, din cauza unei boli incurabile, iar in ultimele clipe ale vietii l-ar fi blestemat , fapt care l-a marcat pe barbat si l-a bantuit pana in ziua de astazi!

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Conform Libertatea, Florin Buliga avea 14 ani si jumatate, iar mama lui 38 de ani, atunci cand a murit, dupa ce s-a luptat cu o boala incurabila. Inainte, insa, de a se stinge din viata, femeia si-a blestemat unul dintre cei doi baieti, pe Florin Buliga care a fost bantuit toata viata de cuvintele mamei sale. 
 
El a fost convins ca va muri la varsta de 38 de ani, asemenea mamei sale. in anul in care a implinit 38 de ani a incercat sa se sinucida. Florin Buliga urmeza sa implineasca 44 de ani in Vinerea Mare.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI