Close sidebar
Close sidebar

Mărturiile cutremurătoare ale unei femei internată la Spitalul Obregia din Capitală, fără voia ei: ”Toată lumea urla, era fiecare pe filmul lui...”

O pacientă al cărui nume nu a fost dezvăluit pentru a-i proteja identitatea, a fost pacienta Spitalului Obregia din Capitală timp de 9 zile, fără voia ei. Ce a trăit acolo a fost un adevărat coşmar.

M.C.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Pacienta a fost internată la Spitalul Obregia, după ce a căzut într-o depresie din cauza unor întâmplări nefericite din viaţa ei, dar şi din cauza problemelor legate de job. Într-o seară de octombrie, în urmă cu un an, femeia a refulat şi a urlat timp de două ore în casă, gândidu-se dacă ar fi o idee bună să se spânzure. O vecină a auzit-o, s-a speriat şi a chemat o salvare în faţa blocului. 

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

După ce femeia a acceptat să iasă din casă şi să meargă afară, să ia o gură de aer, în faţa blocului apăruse deja salvarea împreună cu o maşină de poliţie. Asistenta de pe ambulanţă a întrebat-o pe viitoarea pacientă dacă nu ar vrea să meargă la un spital ca să îşi rezolve problema, iar finalul discuţiei a dus către ceea ce urma să fie un adevărat coşmar pentru femeia depresivă.

A ajuns la Spitalul de Psihiatrie Dr. Alexandru Obregia, din Capitală, unde bolanvii erau trataţi în bătaie de joc, conform mărturisilor făcute de femeie după externare.

În prima seara a fost dusă într-un salon în care mai erau alte 3 femei, una dintre ele fiind o tânără de 25 de ani, care fusese internată din cauza drogurilor. Fata a intrat în sevraj, noua pacientă a bătut cu pumnii în uşă ca să vină personalul medical, dar asta s-a întâmplat abia după 10 minute, când pentru tânără a fost deja prea târziu. 

Citiţi continuarea pe vice.com

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI