Acum doi, imaginile cu Oman, baietelul surprins intr-o ambulanta, plin de sange si de praf, dupa bombardamentul din Alep au facut inconjurul lumii. Astazi, imaginile cu Masa, supravietuitoarea atacului din 7 aprilie, au induiosat oamenii si au facut ca retelele de socializare sa explodeze, la fel si televiziunile din intreaga lume.

Fetita, a povestit clipele desprinse din filmele de groaza pe care le-a trait, celor de la BBC: "Ma cheama Masa.

Eram la Douma, in subsol. Eram bombardati. Deodata au aruncat un butoi. Nu a explodat, a facut "fasssss". Strigau la noi:  "Mergeti sus, mergeti sus”. Trei doctori au venit. Unul dintre ei m-a luat pe mine, altul a luat-o în braţe pe sora mea şi au fugit cu noi. Ne-au dus la punctul medical, ne-au lasat jos si au turnat apa pe noi. Ne-au luat inauntru, ne-au stropit si ne-au facut injectii. Cand ne-au dus la culcare, avioanele bombardau, iar noi eram plini de praf. Ne-am intors in subsol siam vazut cum ii aduceau pe martiri. In loc sa respiram aer, respiram miros de sange", povestete copila.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Cum se coc vinetele. Cea mai simplă metodă de a pregăti vinete gustoase pentru iarnă- wowbiz.ro

Acum, fetita se afla intr-o tabara de refugiati impreuna cu familia si ceilalti supravietuitori, la granita cu Siria. Casa Alba sustine ca atacul din Duma face parte dintr-o ofensiva a regimului asupra zonei controlate de rebeli si ca elicopterele regimului au putut fi vazute cum lansau "bombe-butoi".

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si